Izbornik


Stručni ispit za turističkog vodiča

Veleučilište „Nikola Tesla“ u Gospiću od svibnja 2018. godine provoditi će program za polaganje stručnog ispita za turističkog vodiča. Trajanje programa je dva i pol mjeseca (2,5) mjeseca. Nastava će se održavati radnim danima u poslijepodnevnim satima i subotom u prijepodnevnim satima, a terenska nastava uglavnom vikendom.

Preuzmite detalje


U organizaciji Alumni kluba Veleučilišta "Nikola Tesla" započeo tečaj salse uz vodstvo viceprvakinje Hrvatske u latino plesovima!

 • 2B2DC4B1-8899-4548-8387-337092EB5F7E
 • 36485F28-FB72-4E73-BE4E-36F0D8A4ED72
 • 3F743F53-BADF-4E6D-80F4-4EEB5961F904
 • 665FF311-632D-4A1F-966C-4DB70FAA1D26

Uz prve korake Salse započeo je tečaj plesa u organiziaciji Alumni kluba Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću. Tečaj vodi viceprvakinja Hrvatske, studentica Ana Martinjak.


Započela je petodnevna edukacija u okviru projekta Tesla za društveno korisno učenje

Na Veleučilištu Nikola Tesla u Gospiću 10. travnja 2018. započela je petodnevna edukacija u okviru projekta Tesla za društveno korisno učenje. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. a provodi se u partnerstvu LAG-a LIKA, Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću i HGSS-a, Stanice Gospić.

 • 1
 • 2
 • 3

Opširnije:Započela edukacija u okviru projekta Tesla za društveno korisno učenje


Vlasnik poznate sirane Runolist Vladimir Tomaić studentima Veleučilišta “Nikola Tesla” otkrio sve tajne poduzetništva

Danas je u sklopu kolegija “Ekonomika poduzetništva” nositeljice dr.sc.Vlatke Ružić sve tajne poduzetništva studentima prezentirao vlasnik poznate sirane “Runolist” čiji su proizvodi višestruko nagrađivani za svoju kvalitetu od strane hrvatskih i međunarodnih organizacija g.Vladimir Tomaić čije iskustvo u poduzetništvu traje dugih 25 godina.

 • runolist

Opširnije:Vlasnik sirane Runolist otkrio sve tajne poduzetništva


Studentica Veleučilišta “Nikola Tesla” Ines Kolar najbolja igračica kup utakmice za titulu prvaka

U subotu 7. travnja 2018. godine održao se kup regije zapad za žene u Ravnoj Gori gdje su se Ženski kuglački klub Plitvice u konkurenciji sa ŽKK Goranin i KK Karlovac izborile za titulu prvaka kupa regije zapad te tako ostvarile plasman u osminu finala kupa RH. ŽKK Plitvice pobjedile su s 3111 oborenih čunjeva, što je 16 više od ŽKK Goranin (3095) i 54 čunja više od KK Karlovac (3057).

 • ik

Opširnije:Studentica Veleučilišta “Nikola Tesla” Ines Kolar najbolja igračica kup utakmice za titulu prvaka


Petar Butorac je novi predsjednik Studentskog zbora Veleučilišta “Nikola Tesla”

Danas je nakon provedenih studentskih izbora održana konstituirajuća sjednica Studentskog zbora Veleučilišta “Nikola Tesla”  na kojoj su izabrani članovi među sobom odabrali predsjednika -studenta druge godine stručnog studija Ekonomike poduzetništva Petra Butorca dok je za zamjenika izabran Filip Jurišić.

 • szbor1718


Predavanje o mogućnostima financiranja zapošljavanja i samozapošljavanja – Ruralni animatori

Dana, 21. ožujka 2018. godine u Kulturno informativnom centru Gospić održano je predavanje o mogućnostima financiranja zapošljavanja i samozapošljavanja. Predavanje je organizirano u sklopu projekta „Ruralni animatori“ s ciljem prezentacije pravnih oblika za poslovne poduhvate u RH, Mjera poticanja zapošljavanja i samozapošljavanja HZZ-a te dostupnih financijskih instrumenata za započinjanje i/ili razvoj vlastitog poslovanja. Održali su ga predstavnici LAG-a LIKA, Obrtničke komore Ličko-senjske županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje PU Gospić te Razvojne agencije Ličko-senjske županije (LIRA-a).

2018 03 21 Predavanje Ruralni animatori (1) crop

Opširnije:Ruralni animatori


U Kući Europe 19. ožujka 2018. potpisan je

Ugovor o provedbi projekta Tesla za društveno korisno učenje

Predsjednik LAG-a LIKA, g. Danijel Tušak, jučer je u Kući Europe potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Tesla za društveno korisno učenje“ financiran iz Europskog socijalnog fonda kroz OP Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

 • 1_Dodjela ugovora za provedbu projekta Tesla za drustveno korisno ucenje
 • 1a_Operativni program Ucinkoviti ljudski potencijali
 • 2_Vesna Lendic Kasalo
 • 3_Luka Bogdan

Projekt „Tesla za društveno korisno učenje“ provodi se u suradnji s Veleučilištem Nikola Tesla u Gospiću te Hrvatskom Gorskom Službom Spašavanja Stanica Gospić

Opširnije:Ugovor o provedbi projekta Tesla za društveno korisno učenje


Student Veleučilišta “Nikola Tesla” osnivač i predsjednik prvog ličkog atletskog kluba – AK Plitvice

Ususret 1. Memorijalnoj utrci Josip Jović razgovarali smo sa Leopoldom Špeharom, jednim od osnivača i prvim predsjednikom Atletskog kluba Plitvice jedinog takvog kluba u Ličko-senjskoj županiji koji, iako relativno mlad, već sada ostvaruje zapažene rezultate.

 • 1
 • 2

Opširnije:Student Veleučilišta “Nikola Tesla” osnivač i predsjednik prvog ličkog atletskog kluba


USKORO NASTAVAK PROJEKTA UZ SURADNJU POLICIJE 40 studenata Veleučilišta “Nikola Tesla” završilo prvi dio projekta

Fakultet prometnih znanosti u partnerstvu s Primorsko-goranskom, Istarskom i Ličko-senjskom županijom provodi projekt financiran iz EU sredstava „Glavni plan razvoja prometnog sustava funkcionalne regije Sjeverni Jadran“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Opširnije:Glavni plan razvoja prometnog sustava funkcionalne regije Sjeverni Jadran


#vozimNEtipkam# Studenti Veleučilišta “Nikola Tesla” od stručnjaka saznali sve o opasnostima korištenja mobitela u vožnji

Dana 15. ožujka 2018. na Veleučilištu “Nikola Tesla” u Gospiću održana je edukacijska radionica za studente s temom ”NE mobitelu u vožnji”. Edukacijsku radionicu održao je doc.dr.sc. Ivan Grgurević sa Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Opširnije:#vozimNEtipkam#


"Tesla za društveno korisno učenje"

Lokalna akcijska grupa Lika (LAG LIKA), Hrvatska gorska služba spašavanja Stanica Gospić (HGSS Stanica Gospić) i Veleučilište "Nikola Tesla" u Gospiću zajednički su osmisli projekt pod nazivom „Tesla za društveno korisno učenje“ te ga prijavili na natječaj za bespovratna sredstva Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja koji se financira iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. (Europski socijalni fond).


”NE mobitelu u vožnji”

15. ožujka 2018. u 13:00 sati u predavaonici 6, održati će se edukacijska radionica za studente Cestovnog prometa s temom ”NE mobitelu u vožnji” . Edukacijsku radionicu održati će nastavnici Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.


LOGO Sajam stipendija i VO rgbSajam stipendija i visokog obrazovanja

Institut za razvoj obrazovanja i Grad Zadar organiziraju drugi po redu Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zadru koji će se održati 22. ožujka 2018. od 11.00 do 17.00 sati u prostoru Arsenala. Na Sajmu će sudjelovati izlagači iz Hrvatske, Europe i Sjeverne Amerike koji će predstaviti svoje programe stipendiranja i studijske programe.

Preuzmi detaljne informacije


19. međunarodni simpozij o kvaliteti

"Kvaliteta kao razvojni koncept

21.-23. ožujka 2018., Nacionalni park Plitvička jezera, Hotel Jezero

Preuzmi detalje


Studentici Veleučilišta “Nikola Tesla” Ani Lopac iz Senja dodijeljena županijska nagrada za doprinos sportu

Među laureatima kojima su sinoć dodijeljene nagrade za sport u 2017. godini nagradu za doprinos razvoju sporta dobila je i Ani Lopac iz Senja koja je i studentica Veleučilišta “Nikola Tesla”, upravnog odjela u Otočcu i koja je postizala zapažene rezultate i u studentskim sportskim natjecanjima.

 • LopacAna

Raspis za natjecanje UniSport Play 2017./2018.

Hrvatski akademski sportski savez organizira studentsko natjecanje UniSport Play 2017./2018.

Mole se zainteresirani studenti da se jave prof. Lopcu.

Sportovi u kojima su natjecanja održavaju nalaze se u raspisu za natjecanje,

Sastanak će se održati 21. veljače 2018. u 12:00 sati.

Raspis za natjecanje UniSport Play (preuzmi)

Raspis za natjecanje UniFit (preuzmi)


Alumni klub Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću

Dragi aktivni i diplomirani studenti Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću, dragi građani, Kako bi Alumni klub dobio što realniju sliku studenata, članova Alumni kluba NT i građana, kako bi mogli postavljene ciljeve prilagoditi u što većoj mjeri Vama i Vašim potrebama, molimo Vas da ispunite anketu koju smo napravili za Vas!

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na uloženom trudu i vremenu u ispunjavanju naše ankete

ANKETA (poveznica)


Studenti Veleučilišta “Nikola Tesla” posjetili Hrvatski Sabor

Danas su studenti Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću u sklopu terenske nastave iz kolegija “Državno i političko uređenje i politička ekonomija Republike Hrvatske” nositelja dr.sc.Branislava Šutića posjetili Sabor Republike Hrvatske.

 • 06036194-E0C8-44D7-912B-61E37238D8EF
 • 0A266449-2259-496C-AEAD-F21C52B9CE96
 • 2F6FC6C2-03ED-4A25-B003-88F0CD7BB684
 • 543BF786-4BEA-4507-8AD3-67EB229BC615

Osim što ih je predsjedavajući Furio Radin pozdravio u izravnom prijenosu plenarne sjednice, za studente je organiziran jednosatni razgovor sa saborskim zastupnicima za koje su studenti imali brojna pitanja.

 


Program učenja stranog jezika za odrasle
Obavijest o testiranju

Testiranje polaznika programa učenja stranog jezika ENGLESKI I NJEMAČKI – OPĆI radi utvrđivanja stupnja znanja održati će se u ponedjeljak 22.01.2018. s početkom u 17:00 sati u prostorijama Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću s mjestom održavanja u Gospiću (predavaonica br.6), a u utorak 23.01.2018. s početkom u 17:00 sati s mjestom održavanja u Otočcu (predavaonica br.2).

Svi polaznici koji posjeduju potvrdu/svjedodžbu o položenom stupnju znanja po Europskom referentnom okviru za jezike (A1-C2) dužni su istu donijeti u vrijeme testiranja.


Župan Milinović Veleučilištu “Nikola Tesla” uručio softver za izradu prometnih rješenja

Danas su u sali za sastanke Ličko-senjske županije župan Milinović, direktor Zavoda za prostorno uređenje Ličko-senjske županije g. Stipe Mudrovčić i dekanica Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću dr.sc. Vlatka Ružić potpisali Sporazum o suradnji na provedbi projekta razvoja cestovne infrastrukure za područje Ličko-senjske županije u sklopu izrade Glavnog plana razvoja prometa regije Sjeverni Jadran čija ukupna vrijednost iznosi oko 9 milijuna kuna od kojih 85% dolazi iz sredstava europskih fondova.

 • 1b6924a4-95c7-4679-9508-4cf6e4f8fcfa
 • 5bcdd138-d035-493b-8d6d-12f420e41ba8
 • 7fa27b7f-e025-4e06-b42d-99f5a9170dcc
 • 84aed3c6-3d5f-467d-bcf8-e231966b5d41-696x522

Opširnije:Župan Milinović Veleučilištu “Nikola Tesla” uručio softver za izradu prometnih rješenja


8. svečana promocija prvostupnika

Na Veleučilištu “Nikola Tesla” u Gospiću, 15. prosinca 2017. promovirano je 37 prvostupnika ekonomije i 21 inženjer prometa i 39 prvostupnika javne uprave.

 • 0B260BD8-2568-4C95-B4B0-7129D4CA8614
 • 0EAAAA84-F969-4712-AD6D-AD9CD1512B9C
 • 2E0EFE02-3A2D-4AE5-9A69-E7D1DDD988B4
 • 3306A0E3-F767-4A0B-800E-2B271761D06E

Opširnije:8. svečana promocija prvostupnika


Od slijedećeg proljeća program za turističkog vodiča moći ćete završiti na Veleučilištu

Veleučilište “Nikola Tesla” u Gospiću dobilo je rješenje o imenovanju članova komisije koju potpisuje ministar turizma Gari Capelli i kojim se imenuje komisija za polaganje ispita za turističkog vodiča, čime se Veleučilištu “Nikola Tesla” u Gospiću omogućuje provođenje stručnog programa za turističkog vodiča.

Nastavni program kao i svi ostali detalji programa biti će objavljeni u veljači 2018., a očekuje se velik interes za ovaj stručni ispit jer je Veleučilište zaprimilo brojne upite o mogućnosti realizacije istog pa sada i stanovnici Like zainteresirani za posao turističkog vodiča neće morati putovati u mjesta udaljena i više od 100 kilometara kako bi se kroz posao turističkog vodiča uključili u turizam.Studentska futsal liga

Već treću sezonu za redom se igra nacionalna studentska futsal liga tijekom koje se odigra više oko 70 utakmica kako bi na kraju dobili pobjednika. Zadnje dvije sezone je pobjednik naše Lige ujedno bio i europski prvak (VERN i Sveučilište u Zagrebu) što svjedoči o kvaliteti natjecanja.

Opširnije:Studentska futsal liga


Natječaj za dodjelu stipendija

Fond za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija u školskoj odnosno akademskoj 2017./2018. godini.

Tekst Natječaja kao i obrasci za prijavu nalaze se na sljedećoj internetskoj poveznici: https://branitelji.gov.hr/vijesti/natjecaj-za-dodjelu-stipendija/1884 


Podijeljeni prvi certifikati na stručnom skupu o
uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR)

Na Veleučilištu “Nikola Tesla” u Gospiću, 24. studenog 2017., pod pokroviteljstvom Ministarstva uprave i Ličko-senjske županije održan certificirani stručni skup na temu Opće Uredbe o zaštiti osobnih podataka kojom se regulira zaštita osobnih podataka građana Europske unije. Stručni skup na njegovom uvodnom otvorenom dijelu otvorila je dekanica Veleučilišta “Nikola Tesla” dr.sc.Vlatka Ružić a prisutnima su se obratili Ana Stilinović Rukavina ispred pokrovitelja Ličko-senjske županije, predsjednik Vijeća HAKOM-a dr.sc.Dražen Lučić, Marija Pušić iz Agencije za zaštitu osobnih podataka i doc.dr. sc.Marija Boban sa Pravnog fakulteta u Splitu.

 • 1
 • 10
 • 2
 • 3

Opširnije:Podijeljeni prvi certifikati na stručnom skupu o uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR)


Velik interes za edukaciju o bespovratnim sredstvima iz EU fondova

U organizaciji Veleučilišta “Nikola Tesla” srijedu, 22. studenog, 2017. na Upravnom odjelu u Otočcu je održano predavanje konzalting kuće “Eurokonzalting” iz Pule

Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - http://www.velegs-nikolatesla.hr/vele/images/eurokonzalting

Opširnije:Eurokonzalting predavanje o prijavi i ishođenju bespovratnih sredstava


Zaštita osobnih podataka


 

Zaštita osobnih podatka pojedinca uređena je Općom uredbom o zaštiti podataka (EU, 2016/679) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN, 42/2018)

Tekst Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka možete pronaći ovdje (poveznica)

Tekst Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka možete pronaći ovdje (poveznica)

 

Službenik za zaštitu osobnih podataka:

Mile Vičić. mag.oec.

Veleučilište "Nikola Tesla" u Gospiću

Bana Ivana Karlovića 16, 53000 Gospić

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

tel.:+385 53 652 312

 


Ispitanici imaju pravo na:

 • pristup informacijama o osobnim podacima;
 • ispravak osobnih podataka;
 • brisanje osobnih podataka koji nemaju potrebu za trajnom pohranom, u skladu sa zakonskim osnovama;
 • ograničenje obrade osobnih podataka;
 • povlačenje dane privole za korištenje osobnih podataka.

Zahtjevi, pritužbe ili upiti koji se odnose na obradu i zaštitu osobnih podatka podnose se na sljedeći način:

 • slanjem potpisanog i skeniranog zahtjeva na email adresu službenika za zaštitu osobnih podataka
 • slanjem potpisanog zahtjeva na adresu Veleučilište "Nikola Tesla" u Gospiću, n/r Službenik za zaštitu osobnih podataka, Bana Ivana Karlovića 16, 53000 Gospić

 

Obrazac za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava ispitanika u pogledu obrade osobnih podataka možete preuzeti ovdje

 

Sukladno važećim zakonskim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka, svaki zahtjev/upit bit će riješen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od zaprimanja.

 

 


Izjava o usklađenosti Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću s GDPR


Opširnije:Zaštita osobnih podataka


Studenti Veleučilišta Nikola Tesla organizirali akciju za kupnju violončela Martinu Kutneru!

Danas, na sajmeni dan, u Gospiću Studentski zbor i Alumni klub Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću organizirali su humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za finalista Supertalenta Martina Kutnera. Hladnoći unatoč Gospićani su se rado odazvali akciji kojom studenti žele pomoći mladom i talentiranom Martinu da nabavi svoj instrument.

 • 2F9F6EF8-7A41-4C56-B4A6-35362C527DD3
 • 4489ED8A-F45B-4558-81B9-13184484FDF8
 • B014B0E9-4700-4F14-89E7-1E27F25F8F60
 • BE532FAC-C94E-47BD-927E-BF9C7782310F


NAGRAĐENI PUTOM U BRUXELLES!
Studente Veleučilišta "Nikola Tesla" Ministarstvo EU fondova nagradilo za uspješnu realizaciju projekta!

Studenti Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću Mario Delač, Elena Stilinović, Ena Kriko, Viktorija Radošević i Marija Ružić aktivno su sudjelovali u projektu Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova pod nazivom “Akademija regionalnog razvoja i fondova EU” te su tako osvojili studijsko putovanje u Bruxelles od 13. do 14. prosinca 2017.godine. Sudionici su se dogovorili da će Veleučilište u Bruxellesu predstavljati Viktorija Radošević i Marija Ružić. Čestitamo studentima i veselimo se što će se ime Veleučilišta Nikola Tesla pronijeti i srcem Europske unije!

 • 1


„Subjekti suvremenih međunarodnih odnosa i njihova interakcija“

U srijedu, 15. studenog 2017. godine s početkom u 12:00 sati u predavaonici III. Upravnog odjela u Otočcu studenti su imali priliku slušati zanimljivo predavanje prof.dr.sc. Marinka Orogeca na temu „Subjekti suvremenih međunarodnih odnosa i njihova interakcija“ koja se obrađuje u sklopu kolegija Državno i političko uređenje Republike Hrvatske. Ova aktualna i zanimljiva tema otvorila je raspravu među studentima i po pitanju aktualnih problema nacionalne sigurnosti sa aspekta međunarodnih odnosa.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4


19. međunarodni simpozij o kvaliteti „KVALITETA KAO RAZVOJNI KONCEPT“

21.-23. ožujka 2018. Nacionalni park Plitvička jezera, Hotel Jezero

Preuzmi poziv


„Subjekti suvremenih međunarodnih odnosa i njihova interakcija“

U srijedu, 15. studenog 2017. godine s početkom u 12,00 sati u predavaonici III. Upravnog odjela u Otočcu prof.dr.sc. Marinko Ogorec održat će gostujuće predavanje na temu „Subjekti suvremenih međunarodnih odnosa i njihova interakcija“ Koji se obrađuje u sklopu kolegija Državno i političko uređenje Republike Hrvatske.

Opširnije:Subjekti suvremenih međunarodnih odnosa i njihova interakcija


PROMOCIJA STUDENATA

15. prosinca 2017. godine, održati će se 8. svečana promocija studenata Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću za studente koji su diplomirali na preddiplomskom stručnom studiju Cestovni promet, Ekonomika poduzetništva i Upravni studij u razdoblju od 01. listopada 2015. do 01. ožujka 2017. godine.


Izabrana nova predsjednica vijeća studenata

Večeras je na Veleučilištu VERN u Zagrebu održana 39. sjednica Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH koja je ujedno bila i izborna sjednica na kojoj su sudjelovali i predstavnici Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću. Novoizabranu predsjednicu Vijeća studenata Doru Miketek koja je nadmoćnom većinom glasova pobijedila protukandidata podržalo je i Veleučilište “Nikola Tesla” koje su na sjednici predstavljala tri predstavnika; ispred Studentskog zbora Željka Rožić koja je u ime Veleučilišta i glasovala te Viktorija Radošević i Marija Ružić ispred Alumni kluba Ličkog Veleučilišta.

 • 1
 • 2
 • 3


Rang liste za upis studenata u I. godinu – upis putem razredbenog postupka - 4. upisni rok

Upisi za kandidate koji su ostvarili pravo upisa u 1. godinu putem razredbenog postupka na preddiplomske stručne studije Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću provodit će se 6. studenog 2017. od 10:00 do 14:00 sati

Rang lista za preddiplomski stručni Upravni studij

Upute o postupku upisa za kandidate koji su ostvarili pravo upisa putem razredbenog postupka

Primjeri uplatnica za stručni Upravni studij za ak.god. 2017./2018.


Ruralni animatori 2017.

30. Listopada 2017. predstavljen je projekt koji je LAG LIKA u suradnji s Veleučilištem Nikola Tesla u Gospiću i HZZ PU Gospić uspješno aplicirao na HBOR-ov natječaj za donacije 2017.. Ukupna vrijednost projekta od 108.042,20 kn je sufinancirana u iznosu 50.000,00 kn kroz HBOR-ov natječaj dok je prestali iznos sufinanciran iz Mjere 19.4. Programa ruralnog razvoj RH 2014. – 2020.

 • 2017_10_30_Ruralni_animatori_Javno_predstavljanje_projekta_(1)
 • 2017_10_30_Ruralni_animatori_Javno_predstavljanje_projekta_(2)
 • 2017_10_30_Ruralni_animatori_Javno_predstavljanje_projekta_(3)
 • 2017_10_30_Ruralni_animatori_Javno_predstavljanje_projekta_(4)

Opširnije:Ruralni animatori 2017.


Studenti Veleučilišta "Nikola Tesla" upoznati sa osnovama zaštite na radu

Danas je na Veleučilištu “Nikola Tesla” u Gospiću a povodom Europskog tjedna zaštite na radu koji se obilježava od 23.do 27.listopada.2017.u dogovoru sa ravnateljem Zavoda za unapređivanje zaštite na radu g. Vitomirom Begovićem održano predavanje za studente iz Osnova zaštite na radu koje će im biti od koristi kada se nakon školovanja uključe na tržište rada.

 • IMG_9828
 • IMG_9829
 • IMG_9830
 • IMG_9831


Studenti Veleučilišta "Nikola Tesla" završili tečaj o EU fondovima!

Danas je održana edukacija u sklopu projekta “Akademija regionalnog razvoja i fondova EU” u sklopu koje su sudjelovali studenti Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću. Radi se o certifikatima čija vrijednost se kreće od 800,00 kuna naviše a koje su studenti dobili besplatno. Edukaciju su u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova održali predavači tvrtke “Krutak” Maja Cipek i Matej Vranić. Tvrtka “Krutak” specijalizirana je za pripremu projektne dokumentacije za prijavu projekata na natječaj iz Europskih fondova. Na kraju edukacije studenti su dobili potvrde o sudjelovanju u izobrazbi u okviru projekta “Akademija regionalnog razvoja i fondova EU”.

 • IMG_9807
 • IMG_9808
 • IMG_9809
 • IMG_9810


4. upisni rok

Detalje o 4. upisnom roku pročitajte u odluci:

Odluka o upisu u I. godinu preddiplomskih stručnih studija Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću u ak.god. 2017./18. - 4. upisni rok


OTVOREN NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA STUDENTIMA NIŽEG SOCIO-EKONOMSKOG STATUSA

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je 12. listopada 2017. godine Natječaj za dodjelu 10.000 državnih stipendija za akademsku 2017./2018. godinu redovitim studentima nižeg socio-ekonomskog statusa.

Opširnije:Natječaj za dodjelu 10.000 državnih stipendija za akademsku godinu 2017./2018.


SKUPI TEČAJ-BESPLATNO! Veleučilište i Ministarstvo EU fondova organiziraju tečaj za studente, prijavite se!

Poštovani studenti, U sklopu projekta „Akademija regionalnog razvoja i fondova EU“ dana 24.10.2017. održati će se edukativna radionica o osmišljavanju i izradi projektnih prijedloga financiranih iz EU projekata.

Tečajevi o načinu financiranja iz fondova EU kreću se od minimalno 800,00kn, a Veleučilište „Nikola Tesla“ u Gospiću i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU nude Vam besplatno dodatno obrazovanje. Na kraju edukativne radionice svi polaznici dobiti će potvrdu od Ministarstva za sudjelovanje.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 18.10.2007. (četvrtak) na broj mobitela: 095 199 0715

Raspored edukativne radionice:

09:00 – 10:30 - Uvod u EU fondove te druge EU programe s naglaskom na mogućnosti za mlade iz EU fondova

10:30 – 10:45 - Pauza

10:45 – 13:00 - Logički okvir, osmišljavanje i razrada projektne ideje

13:00 – 13:30 – Pauza za ručak

13:30 – 16:30 - Izrada projektnog prijedloga na primjeru objavljenog natječaja Broj mjesta je ograničen pa požurite sa prijavom!


"Računala svemirskih letjelica"

"Svjetski tjedan Svemira" ove godine se održava 4.-10. listopada. Cilj je populariziranje svemirskih istraživanja u cijelom svijetu popularnim predavanima za građane - tako je prošle godine bilo preko 2.700 događanja u 86. zemalja.

Na Veleučilištu „ Nikola Tesla“ u Gospiću, na Upravnom odjelu u Otočcu, Trg dr. Franje Tuđmana 5. u ponedjeljak 16. listopada 2017. g s početkom u 18.00 sati održati će se predavanje "Računala svemirskih letjelica", autor kojega je Goran Vojković. 

Ako ste se ikada zapitali kako svemirske letjelice godinama funkcioniraju u krajnje nepovoljnom okruženju, kako komuniciraju sa Zemljom, kako fotografiraju i obavljaju svoja druga istraživanja - navratite i pogledajte


Obavijest o terminima dodjele indeksa studentima I. godine

Dana 16. listopada 2017. godine studentima I. godine Poslovnog odjela i I. godine Prometnog odjela podjela indeksa održati će u prostorijama Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću na adresi Bana Ivana Karlovića 16, Gospić u 12:00 – predavaona br. 6.

Dana 16. listopada 2017. godine studentima I. godine Upravnog odjela podjela indeksa održati će u prostorijama Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 5, Otočac u 12:00 sati – predavaona br. 1.


11. Tjedan cjeloživotnog učenja

Povodom obilježavanja 11. Tjedna cjeloživotnog  učenja čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja  i obrazovanja,  na Veleučilištu „Nikola Tesla“ u Gospiću održan je okrugli stol na temu „Važnost cjeloživotnog učenja“ kojem su nazočili predstavnici institucija Gimnazija Gospić, Strukovna škola Gospić, Pučko otvoreno učilište „Dr. Ante Starčević“ te Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Gospić. 

 • DSC00750
 • DSC00751
 • DSC00755
 • DSC00756

Opširnije:11. Tjedan cjeloživotnog učenja


Upisi u višu godinu

Odluka o uvjetima upisa u višu godinu na stručnim studijima u akademsku godinu 2017./2018.

Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o visini participacije

Primjeri uplatnica za stručni studij Ekonomike poduzetništva za ak.god. 2017./2018.

Primjeri uplatnica za stručni studij Cestovnog prometa za ak.god. 2017./2018.

Primjeri uplatnica za stručni Upravni studij za ak.god. 2017./2018.


Širokopojasni pristup internetu i razvoj pametnih gradova kao pretpostavka razvoja ruralnih sredina

konf2017Na Veleučilištu “Nikola Tesla” održan okrugli stol na temu: Širokopojasni pristup internetu i razvoj pametnih gradova kao pretpostavka razvoja ruralnih sredina koji su moderirali doc.dr.sc. Marija Boban (Sveučilište u Splitu, Pravni fakultet) mr.sc. Mario Weber (ravnatelj HAKOM-a). Konferenciju je otvorila dekanica dr.sc.Vlatka Ružić a na otvaranju konferencije nazočili su državni tajnik u Ministarstvu uprave Darko Nekić, izaslanik i zamjenik župana Ličko-senjske županije Vice Nekić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Otočca i bivši dekan Veleučilišta dr.sc.Branislav Šutić predsjednik Gradskog vijeća Grada Gospića Petar Radošević, gradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina, načelnica Općine Gračac Nataša Turbić, ravnatelj ŽUC-a mr.sc.Luka Matijević te brojni drugi uzvanici. Na okruglom stolu su uz moderatore sudjelovali i doc.dr.sc. Goran Vojković i Mislav Bilović ispred Grada Senja.


Rang liste za upis studenata u I. godinu – upis putem razredbenog postupka - 3. upisni rok

Upisi za kandidate koji su ostvarili pravo upisa u 1. godinu putem razredbenog postupka na preddiplomske stručne studije Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću provodit će se 2. listopada 2017. od 10:00 do 11:00 sati

Rang lista za preddiplomski stručni studij Ekonomika poduzetništva

Rang lista za preddiplomski stručni Upravni studij

Upute o postupku upisa za kandidate koji su ostvarili pravo upisa putem razredbenog postupka

Primjeri uplatnica za stručni studij Ekonomike poduzetništva za ak.god. 2017./2018.

Primjeri uplatnica za stručni studij Cestovnog prometa za ak.god. 2017./2018.

Primjeri uplatnica za stručni Upravni studij za ak.god. 2017./2018.


Dodjela dekanove nagrade za uspjeh

IMG 8924Dekanica dr.sc. Vlatka Ružić dodijelila Dekanovu nagradu najboljim studentima Ivi Tonković i Anti Rupčiću Dekanica Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću dr.sc. Vlatka Ružić dodijelila je danas dvije dekanove nagrade najboljim studentima za postignuti najbolji uspjeh u akademskoj 2015/2016. godini i to studentici Upravnog studija i bivšoj predsjednici Studentskog zbora Ivi Tonković te studentu Cestovnog prometa Anti Rupčiću, izvrsnim studentima Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću.

Ovi izvrsni studenti ličkog Veleučilišta i dalje nastavljaju svoje školovanje na specijalističkom studiju, Iva u Splitu a Ante u Rijeci. Dekanova nagrada sastoji se od povelje i novčanog iznosa od 1.000,00 kuna a Iva i Tomislav dobili su i besplatan upis na studij stranih jezika koji će se od ove godine izvoditi na Veleučilištu "Nikola Tesla" u Gospiću.

Dekanovom nagradom odaje se priznanje marljivosti, odgovornosti i izvrsnosti te se dodjeljuje studentima nisu ponavljali niti jednu godinu studija koji su ostvarili najbolje rezultate i imali najbolji prosjek u prethodnoj studijskoj godini.


3. upisni rok

Detalje o 3. upisnom roku pročitajte u odluci:

Odluka o upisu u I. godinu preddiplomskih stručnih studija Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću u ak.god. 2017./18. - 3. upisni rok

Natječaj za upis putem razredbenog postupka - ak. god. 2017./2018.

Natječaj za upis putem sustava državne mature - ak. god. 2017./2018.


Upis studenata u I. godinu – upis putem sustava državne mature - jesenski upisni rok

Upisi za kandidate koji su ostvarili pravo upisa u 1. godinu na preddiplomske stručne studije Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću provodit će se 22. rujna 2017. od 9:00 do 12:00 sati u prostorijama  Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću, Upravni odjel u Otočcu na adresi  Otočac, Trg dr. Franje Tuđmana 5.

Upute o postupku upisa za kandidate koji su ostvarili pravo upisa putem sustava državne mature


Erasmus +

U okviru ERASMUS+ programa Veleučilište „Nikola Tesla“ u Gospiću posjetili su g. Slavko Božič i g. Iztok Slejko sa više strukovne škole iz Postojne, Republika Slovenija. U svom trodnevnom boravku na Veleučilištu razmijenjena su znanja i iskustva te je potvrđena dobra suradnja između dviju partnerski instutucija. Valja naglasiti da je ovo već drugi posjet kolega iz Slovenije koji su vrlo zadovoljni radom i organizacijom Veleučilišta te srdačnim prijemom od uprave Veleučilišta i ERASMUS koordinatora Željka Župana te je dogovoren uzvratan posjet.


Poziv za sudjelovanje na seminaru "Uloga kineziologije i medicine rada za zdraviji i duži radni vijek"

Svi studenti i zaposlenici pozvani su da prisustvuju poludnevnom seminaru Uloga kineziologije i medicine rada za zdraviji i duži radni vijek, koji će se održati 14. rujna 2017. u Hotelu Ana, u Gospiću, Zagrebačka 18, s početkom u 10.00 sati.

Pozivnica (preuzmi)             Dnevni red (preuzmi)


Rang liste za upis studenata u I. godinu – upis putem razredbenog postupka - jesenski upisni rok

Upisi za kandidate koji su ostvarili pravo upisa u 1. godinu putem razredbenog postupka na preddiplomske stručne studije Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću provodit će se 13. rujna 2017. od 09:00 do 11:00 sati

Rang lista za preddiplomski stručni studij Ekonomika poduzetništva

Rang lista za preddiplomski stručni studij Cestovni promet

Rang lista za preddiplomski stručni Upravni studij

Upute o postupku upisa za kandidate koji su ostvarili pravo upisa putem razredbenog postupka

Primjeri uplatnica za stručni studij Ekonomike poduzetništva za ak.god. 2017./2018.

Primjeri uplatnica za stručni studij Cestovnog prometa za ak.god. 2017./2018.

Primjeri uplatnica za stručni Upravni studij za ak.god. 2017./2018.


Upis studenata u I. godinu – jesenski upisni rok

Slobodna mjesta u jesenskom upisnom roku 2017.

Prijave na Natječaj - razredbeni postupak primaju se od 01. do 07. 09. 2017. godine.


Natječaj za dodjelu dekanove nagrade Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću


Upis studenata u I. godinu – upis putem sustava državne mature

Upisi za kandidate koji su ostvarili pravo upisa u 1. godinu putem sustava državne mature na preddiplomske stručne studije Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću provodit će se 21. srpnja 2017. od 09:00 do 12:00 sati

Upute o postupku upisa za kandidate koji su ostvarili pravo upisa putem sustava državne mature


Rang liste za upis studenata u I. godinu – upis putem razredbenog postupka

Upisi za kandidate koji su ostvarili pravo upisa u 1. godinu putem razredbenog postupka na preddiplomske stručne studije Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću provodit će se 03. srpnja 2017. od 09:00 do 12:00 sati

Rang lista za preddiplomski stručni studij Ekonomika poduzetništva

Rang lista za preddiplomski stručni studij Cestovni promet

Rang lista za preddiplomski stručni Upravni studij

Upute o postupku upisa za kandidate koji su ostvarili pravo upisa putem razredbenog postupka

Primjeri uplatnica za stručni studij Ekonomike poduzetništva za ak.god. 2017./2018.

Primjeri uplatnica za stručni studij Cestovnog prometa za ak.god. 2017./2018.

Primjeri uplatnica za stručni Upravni studij za ak.god. 2017./2018.


Anketa

Mole se studenti da ispune ankete o kvaliteti izvođenja nastave, dostupne na studomatu za sve kolegije koje su pohađali u ljetnom semestru ak.god. 2016./2017. najkasnije do 15.07.2017., a u svrhu poboljšanja kvalitete izvođenja nastave.


Upis na Veleučilište u ak.god. 2017./2018.

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih struĉnih studija Veleuĉilišta "Nikola Tesla" u Gospiću u ak. god. 2017./2018. putem sustava državne mature

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih struĉnih studija Veleuĉilišta "Nikola Tesla" u Gospiću u ak. god. 2017./2018. putem prijave na natječaj - Razredbeni postupak

 

Obrazac prijave na razredbeni postupak


Projektiranje u prometu - Raskrižja sa kružnim tokom

Dana 25 svibnja 2017, ugostili smo na našem Veleučilištu Nikola Tesla u Gospiću Mr.sc. Josipa Burazera Paveškovića,koji je bio ravnatelj uprave Šibensko-kninske županije,bavi se projektiranjem prometnica u RH. Tema prezentiranja:- Projektiranje u prometu, raskrižja s kružnim tokovima,gdjre je profesor iznio detalje o kružnim tokovima,tj načine na koji se oni projektiraju od samog početka do završetka projekta.

 • 1
 • 2
 • 3


Izlet u Zagreb u organizaciji Studentskog zbora

Polazak 24.5.2017
Gospić: 8:00 h, (ispred Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću)
Otočac: 8:50 h, (ispred Upravnog odjela u Otočcu)


Izlet u Zagreb u organizaciji Studentskog zbora

Poštovane kolege i kolegice, studentaki zbor za vas je organizirao jednodnevni studentski izlet 24.5.2017 (srijeda)., u grad Zagreb.

Opširnije:Izlet u organizaciji Studentskog zbora


Erasmus+ natječaji

Natječaj za mobilnost studenata:

Natječaj za mobilnost studenata radi studijskog boravka / obavljanja stručne prakse u akademskoj godini 2016./2017. i 2017./2018. u okviru programa Erasmus+ (preuzmi tekst natječaja)

Natječaj za mobilnost nastavnog osoblja:

Natječaj za mobilnost nastavnog osoblja u akademskoj godini 2016./2017. i 2017./2018. u okviru programa Erasmus+ (preuzmi tekst natječaja)

Detalje pogledajte ovdje


Dan otvorenih vrata projekta: Akademija regionalnog razvoja i fondova EU

Dana 09.svibnja 2017.godine na Dan Europe u prostorijama Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću u organizaciji Studentskog zbora Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću, LAG Like i Grada Gospića održan je "Dan otvorenih vrata projekata".

20170509 121036

Opširnije:Akademija regionalnog razvoja i fondova EU


Dan otvorenih vrata projekata 

„Akademija regionalnog razvoja i fondova EU“

Studentski zbor Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću, LAG LIKA i Grad Gospić pozivaju Vas na „Dan otvorenih vrata projekata“ koji će se održati 09. svibnja 2017. godine (utorak) u 12,00 sati u predavaonici br.1 Veleučilište „Nikola Tesla“ u Gospiću (Bana Ivana Karlovića 16, Gospić)

Opširnije:Dan otvorenih vrata projekata


9. Ljetna škola hrvatskog i njemačkog jezika

Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u suradnji s Fachhochschule Burgenland GmbH iz Austrije održati devetu po redu Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika od 9. do 29. srpnja 2017.

Opširnije:9. Ljetna škola hrvatskog i njemačkog jezika


Student Play studentsko sportsko natjecanje

Odbor za sport Veleučilišta i Visokih škola zajedno s Veleučilištem Baltazar i Hrvatskom akademskom sportskom udrugom „Spartak“ pokrenuo novo sportsko studentsko natjecanje pod nazivom STUDENT PLAY!

splay1

Studenti Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću uključili su se uz pomoć predavača Tomislava Lopca i predsjednice Studentskog zbora Ive Tonković  u 3 sportske discipline u muškoj i ženskoj konkurenciji: futsal, odbojka i stolni tenis

Opširnije:Student Play studentsko sportsko natjecanje


Uskršnja humanitarna akcija

Studentski zbor Veleučilišta Nikola tesla u Gospiću organizira Uskršnju humanitarnu akciju kojom će ovaj puta pomoći Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju "Pčelice" i Udruzi "Naša djeca". Radne akcije izrade ukrasa održat će se 5. travnja 2017.(srijeda) u 17:00 i 6. travnja 2017. po dogovoru pa se pozivaju studenti koji su u mogucnosti da se odazovu akciji.

Za sve dodatne informacije obratite se studentskom zboru na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Dana 28. ožujka 2017. studenti Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću Mario Delač, Elena Stilinović, Ena Kriko, Marija Ružić i Viktorija Radošević uključeni su u projekt "Akademija regionalnog razvoja i fondova EU" koje obuhvaća suradnju između Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU), institucija u sustavu upravljanja i kontrole korištenja europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova i regionalnih koordinatora (regionalnih razvojnih agencija) sa studentskim udrugama.


Službeno potvrđeno:

studenti Veleučilišta “Nikola Tesla” u projektu “Akademija regionalnog razvoja i fondova EU”!

Pročitajte više


Rezultati Natječaja za dodjelu stipendija redovitim studentima preddiplomskih stručnih studija Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću za akademsku godinu 2016./2017.


Novo studentsko natjecanje omogućava ti da cijele godine letiš svijetom – besplatno

Pročitajte više


Poziv na skup radnika


Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima preddiplomskih stručnih studija Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću za akademsku godinu 2016./2017.

Obrasci za prijavu (preuzmi)


 


Obavijest o nastupnom predavanju

Mile Vičić, mag.oec. održati će nastupno predavanje u postupku izbora u nastavno zvanje predavač, na temu „Primjena informacijske tehnologije u javnoj upravi“, 07. ožujka 2017. godine u 18:00 sati u prostorijama Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću, na adresi Trg. dr. Franje Tuđmana 5, Otočac (predavaonica br: 1).

Obavijest (preuzmi detalje)


Znanje primjenjeno u praksi:Iva i Vladimir napravili prijedlog statuta SZ Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću!

Pročitajte više


Okrugli stol na temu „Stočarstvo u Lici-izazovi i prilike“

Pročitajte više


Edukacija o izradi poslovnog plana za podmjeru 6.3. Program ruralnog razvoja RH 2014.-2020.

Pozivaju se studenti Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću zainteresirani za edukaciju o izradi poslovnog plana za podmjeru 6.3. Program ruralnog razvoja RH 2014.-2020. da se odazovu Pozivu LAG LIKA i Savjetodavne službe koji će edukaciju održati 3. ožujka 2017. godine (petak), u konferencijskoj dvorani KIC-a Gospić, Budačka 12. sa početkom u 9.00 sati. Prijavu za sudjelovanje na edukaciji dostavite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Poziv sa programom edukacije (preuzmi).


Pokreni svoj grad!

I ove godine Coca-Cola ponovno uređuje deset aktivnih zona u sklopu projekta Pokret za radost. Glasuj i ti jer tako možeš utjecati da tvoj grad dobije aktivnu zonu.

Glasuj!


Veleučilište “Nikola Tesla” i LAG Lika pozivaju vas na okrugli stol “Stočarstvo u Lici i Dalmaciji”

Pročitajte više


Ministarstvo znanosti i obrazovanja: Radni sastanak na temu Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću

Pročitajte više


Studenti veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću uključuju se u projekt “Akademija regionalnog razvoja i fondova EU”

Pročitajte više


Čestitamo! Martina Romac, bivša studentica Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću proglašena sportašicom godine!

Pročitajte više


Erasmus+ natječaji

Natječaj za mobilnost studenata:

Natječaj za mobilnost studenata radi studijskog boravka / obavljanja stručne prakse u zimskom semestru, ljetnom semestru ili cijeloj akademskoj godini 2016./2017. u okviru programa Erasmus+ (preuzmi tekst natječaja)

Natječaj za mobilnost nastavnog osoblja:

Natječaj za mobilnost nastavnog osoblja u akademskoj godini 2016./2017. u okviru programa Erasmus+ (preuzmi tekst natječaja)

Detalje pogledajte ovdje


I studenti Veleučilišta “Nikola Tesla”studiraju u inozemstvu: Jure Mraović kolegama prenio iskustva iz Engleske

Pročitajte više


Najljepši Božić: studenti Veleučilišta “Nikola Tesla” i ljudi velikog srca djevojčicama obitelji Burić izmamili osmjeh na lice!

Pročitajte više


7. SVEČANA PROMOCIJA

promocija

Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću

Dana, 23. prosinca 2016. godine u 11:00 sati održati će se svečana promocija na kojoj će biti promovirani u stečena zvanja stručni prvostupnici ekonomije, inženjeri prometa i javne uprave, a koji su diplomirali u razdoblju od 01. 10. 2014. do 30.09. 2015.

Promocija će se održati u prostorijama kina “Korzo“ na adresi Ul. dr. Franje Tuđmana 12, u Gospiću.


Iskustvo obavljanja stručne prakse u inozemstvu u okviru programa erasmus+

erasmus1215

Pozivamo sve zainteresirane studente Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću na predavanje Jure Mraovića (erasmus+ studenta) Koje će se održati 04.01.2017. Godine s početkom u 15:30 (predavaonica 1) Na temu: Iskustvo obavljanja stručne prakse u inozemstvu u okviru programa erasmus+


Terenska nastava u Županijskoj upravi za ceste Ličko senjske županije

Dana 5. prosinca viši predavač Predrag Brlek poveo je studente treće godine cestovnog prometa na terensku nastavu u Županijsku upravu za ceste Ličko-senjske županije.

 • 1

Opširnije:Terenska nastava ZUC


Humanitarna akcija za ljepši Božić obitelji Burić

Studentski zbor Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću obavještava sve studente svih godina studija da će se radionica izrade božićnih ukrasa i čestitki za potrebe humanitarne akcije održati u srijedu, 30.11. 2016. s početkom u 15:00 sati u Uredu dekana te se ovim putem pozivaju svi koji su u mogućnosti da se pridruže istoj.

Pročitajte više


Kako se baviti stručnim istraživanjem?

Dana 18. studenog 2016. godine (petak) s početkom u 15 sati (u predavaonici 2)

Ivana Arbanas, dipl. oec., predavač održat će predavanje na temu „Kako se baviti stručnim istraživanjem?”.

Pozivaju se svi studenti da prisustvuju predavanju.


Natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija

Natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj, studentima s invaliditetom i studentima bez odgovarajuće roditeljske skrbi poslijediplomskih sveučilišnih studija za akademsku godinu 2016./2017.

Objava dopune Natječaja za dodjeljivanje državnih stipendija za akademsku godinu 2016./2017.


Istraživanje određenih aspekata studentskog iskustva u generaciji studenata upisanih ak.god. 2012./2013.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) provodi istraživanje određenih aspekata studentskog iskustva u generaciji upisanih ak.god. 2012./2013. na preddiplomske i integrirane studijske programe. Ciljevi ovog istraživanja su utvrditi stupanj općeg zadovoljstva studiranjem, percepciju pojedinih aspekata studiranja te dobiti uvid u očekivanja i od studija i visokog učilišta. U svrhu uspješne provedbe istraživanja, molimo Vas da ispunite upitnih koji ste primili elektroničkom poštom. Ako niste dobili anketni upitnik, a željeli biste sudjelovati u istraživanju, molimo Vas da se javite Središnjem prijavnom uredu AZVO-a na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 01/6274-844

Rang liste za upis studenata u I. godinu – upis putem razredbenog postupka - 3. upisni rok

Upisi za kandidate koji su ostvarili pravo upisa u 1. godinu na preddiplomske stručne studije Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću provodit će se 19. listopada 2016. od 9:00 do 12:00 sati

Rang lista za izvanredni preddiplomski stručni studij Ekonomika poduzetništva

Rang lista za izvanredni preddiplomski stručni studij Cestovni promet

Rang lista za redovni preddiplomski stručni Upravni studij

Rang lista za izvanredni preddiplomski stručni Upravni studij

Upute o postupku upisa za kandidate koji su ostvarili pravo upisa putem razredbenog postupka

Primjeri uplatnica za stručni studij Ekonomike poduzetništva za ak.god. 2016./2017.

Primjeri uplatnica za stručni studij Cestovnog prometa za ak.god. 2016./2017.

Primjeri uplatnica za stručni Upravni studij za ak.god. 2016./2017.


Molimo popunite anketu

Ličko-senjska županija priprema projektni prijedlog pod nazivom „Razvojni centar Ličko-senjske županije“ koji uključuje razvoj poduzetničkog inkubatora i akceleratora u Gospiću. Cilj nam je saznat Vaš mogući interes za korištenje usluga inkubatora/akceleratora. Stoga Vas molimo ispunite anketu na poveznici Ispuni anketu


Mobilnost mladih - Time to move

Regionalni info-centar za mlade Rijeka – UMKI u suradnji s Info centrom za Mlade Gospić organizira zanimljivu prezentaciju na temu mobilnosti mladih pod nazivom Time to Move.

Predavanje će se održati 19.10. u 14. sati u MC Nikola Tesla Smiljan. Prijevoz je organiziran. Molimo sve zainteresirane da se jave na facebook stranicu Info centar za mlade Gospić ili na mob: 0951966197 najkasnije do 10.00 h 17.10.2016.

Više o kampanji: poveznica 1 ili poveznica 2


Upis na Veleučilište u ak.god. 2016./2017. - 3. upisni rok

Odluka o upisu u I. godinu preddiplomskih struĉnih studija Veleuĉilišta "Nikola Tesla" u Gospiću u ak. god. 2016./2017. putem prijave na natječaj - Razredbeni postupak


Obavijest o terminima dodjele indeksa studentima I. godine

Dana 10. listopada 2016. godine studentima I. godine Poslovnog odjela i I. godine Prometnog odjela podjela indeksa održati će u prostorijama Veleučilišta „ Nikola Tesla“ u Gospiću na adresi Bana Ivana Karlovića 16, Gospić u 10:00 – predavaona br. 6.

Dana 10. listopada 2016. godine studentima I. godine Upravnog odjela podjela indeksa održati će u prostorijama Veleučilišta „ Nikola Tesla“ u Gospiću na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 5, Otočac u 10:00 sati - predavaona br. 1.


Obavijest o upisu u višu godnu studija u ak.god. 2016./2017.


Promocija studenata koji su diplomirali u razdoblju od 1.10.2014. do 30.09.2015. održati će se 23.12.2016. O detaljima promocije studenti će biti pravovremeno obaviješteni.


Upute o postupku upisa studenata u I. godinu – upis putem državne mature - 2. rok

Upisi za kandidate koji su ostvarili pravo upisa u 1. godinu na preddiplomske stručne studije Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću provodit će se 23. rujna 2016. od 9:00 do 12:00 sati

Upute o postupku upisa Za kandidate koji su ostvarili pravo upisa putem sustava državne mature

Primjeri uplatnica za stručni studij Ekonomike poduzetništva za ak.god. 2016./2017.

Primjeri uplatnica za stručni studij Cestovnog prometa za ak.god. 2016./2017.

Primjeri uplatnica za stručni Upravni studij za ak.god. 2016./2017.


Rang liste za upis studenata u I. godinu – upis putem razredbenog postupka - 2. upisni rok

Rang lista za preddiplomski stručni studij Ekonomika poduzetništva

Rang lista za preddiplomski stručni studij Cestovni promet

Rang lista za preddiplomski stručni Upravni studij

Upute o postupku upisa za kandidate koji su ostvarili pravo upisa putem razredbenog postupka

Primjeri uplatnica za stručni studij Ekonomike poduzetništva za ak.god. 2016./2017.

Primjeri uplatnica za stručni studij Cestovnog prometa za ak.god. 2016./2017.

Primjeri uplatnica za stručni Upravni studij za ak.god. 2016./2017.


Upis na Veleučilište u ak.god. 2016./2017. - 2. upisni rok

Slobodna mjesta na 2. upisnom roku

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih struĉnih studija Veleuĉilišta "Nikola Tesla" u Gospiću u ak. god. 2016./2017. putem prijave na natječaj - Razredbeni postupak


Upute o postupku upisa studenata u I. godinu – upis putem državne mature

Upisi za kandidate koji su ostvarili pravo upisa u 1. godinu na preddiplomske stručne studije Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću provodit će se 22. srpnja 2016. od 9:00 do 12:00 sati

Upute o postupku upisa Za kandidate koji su ostvarili pravo upisa putem sustava državne mature

Primjeri uplatnica za stručni studij Ekonomike poduzetništva za ak.god. 2016./2017.

Primjeri uplatnica za stručni studij Cestovnog prometa za ak.god. 2016./2017.

Primjeri uplatnica za stručni Upravni studij za ak.god. 2016./2017.


Rang lista za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima

Rang lista za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima druge i treće godine preddiplomskih stručnih studija Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću za akademsku godinu 2015./2016.


Rang liste za upis studenata u I. godinu – upis putem razredbenog postupka

Rang lista za preddiplomski stručni studij Ekonomika poduzetništva

Rang lista za preddiplomski stručni studij Cestovni promet

Rang lista za preddiplomski stručni Upravni studij

Upute o postupku upisa za kandidate koji su ostvarili pravo upisa putem razredbenog postupka

Primjeri uplatnica za stručni studij Ekonomike poduzetništva za ak.god. 2016./2017.

Primjeri uplatnica za stručni studij Cestovnog prometa za ak.god. 2016./2017.

Primjeri uplatnica za stručni Upravni studij za ak.god. 2016./2017.


Upis na Veleučilište u ak.god. 2016./2017.

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih struĉnih studija Veleuĉilišta "Nikola Tesla" u Gospiću u ak. god. 2016./2017. putem sustava državne mature

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih struĉnih studija Veleuĉilišta "Nikola Tesla" u Gospiću u ak. god. 2016./2017. putem prijave na natječaj - Razredbeni postupak


Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima

Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima druge i treće godine preddiplomskih stručnih studija Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću za akademsku godinu 2015./2016.

Obrazac za prijavu na natječaj

Izjava uz prijavu na natječaj


Obavijest i poziv na javno predavanje

U utorak, 07. lipnja 2016. u prostorijama Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću (Predavaonica 6), Bana Ivana Karlovića 16, Gospić, mr. sc. Rudolf Stracaboško, održat će gostujuće javno predavanje na temu: "Off-shore vjetroelektrane u Sjevernom moru; pokretanje te industrije, geopolitika, geopolitika energije, tehnologija" (preuzmi detalje)


Poziv na predavanje: “Mogućnosti i izazovi za mlade u Europskoj uniji”

U povodu obilježavanja Dana Europe, 9.svibnja i Europskog tjedna, Ličko-senjska županija najveći akcent stavila je na mlade pa je većina sadržaja tako i osmišljena. Foto: vpz.hr

Tako je uz sva ostala događanja organizirano predavanje za studente pod nazivom “Mogućnosti i izazovi za mlade u Europskoj uniji” koje će održati zastupnica u Europskom parlamentu gđa Ivana Maletić.

Predavanje će se održati 16. svibnja 2016. godine od 14:00 – 15:30 sati u predavaonici broj 6, Bana Ivana Karlovića 16, Gospić, te ovim putem pozivamo sve koji su zainteresirani da dođu i poslušaju predavanje.


Poziv studentima za sudjelovanje u najvećem istraživanju o kvaliteti studentskoga života u Europi

eurostudent6.hr logoF RGB no kompas

Obavještavamo vas da je provedba istraživanja EUROSTUDENT VI o kvaliteti studentskoga života i ekonomskim uvjetima studiranja produljena do 30. svibnja 2016. te do tog roka možete pristupiti web upitniku i sudjelovati u istraživanju. (preuzmi detalje            pristupi ispunjavanju ankete)


Obavijest i poziv na javno predavanje

Obavještavamo svu zainteresiranu javnost da će dana 29. travnja 2016. godine u 14:00 sati, Ulica bana Ivana Karlovića 16, Gospić, Veleučilište „Nikola Tesla“ u Gospiću, predavaonica broj 6, Mile Vičić, mag. oec. održati javno predavanje u organizaciji Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću na temu: „Sigurnost računalnih sustava“ (poziv.pdf)


Obavijest i poziv na javno predavanje

Obavještavamo svu zainteresiranu javnost da će dana 20. travnja 2016. godine u 12:30 sati, Ulica bana Ivana Karlovića 16, Gospić, Veleučilište „Nikola Tesla“ u Gospiću, predavaonica broj 3, Željko Župan, mag. oec. održati javno predavanje u organizaciji Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću na temu: „Klasteri i regionalni razvoj“ (poziv.pdf)


Istraživanje i razvoj novog proizvoda na primjeru BMW motocikala

Na Veleučilištu Nikola Tesla u Gospiću dana 7. travnja održano je predavanje istraživanje i razvoj novog proizvoda na primjeru BMW motocikala. Predavanje je održao g. Slavko Božič (Školski center Postojna, Republika Slovenija) u okviru programa Erasmus+.

 • DSC00695


Tečaj za energetske suradnike

15. veljače 2016.g. u prostorijama Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću održan je tečaj za energetske suradnike u organizaciji Odjela za sustavno gospodarenje energijom Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama.

Edukacijski tečajevi organizirani su za osobe zadužene za uspostavu sustavnog gospodarenja energijom i praćenje potrošnje energije u javnom sektoru. 


Case Study Competition 2016 (pročitaj više)

Case Study Competition je vodeće regionalno natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva namijenjeno studentima različitih područja interesa. Studenti dobivaju priliku pokazati svoja znanja, ideje i mogućnosti pred najboljim hrvatskim poduzećima kao potencijalnim budućim poslodavcima i za to bivaju bogato nagrađeni.


Natječaj za dodjeljivanje državnih stipendija za 2016.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisalo je natječaj za dodjelu najmanje pet tisuća stipendija redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj, studentima s invaliditetom i studentima bez odgovarajuće roditeljske skrbi poslijediplomskih sveučilišnih studija za 2016. godinu.

Dopuna Natječaja objavljenog 18. siječnja 2016. godine za dodjeljivanje državnih stipendija (pročitaj više)


Akcijski plan za provedbu Strategije razvoja ljudskih potencijala Ličko-senjske županije za 2016. godinu (pročitaj više...)


Izvješće o provedbi Strategije razvoja ljudskih potencijala Ličko-senjske županije za razdoblje 2014.-2020. (pročitaj više...)


Prezentacija Erasmus+ programa

erasmus1215

Dana 21. prosinca 2015. godine u 13:00 sati (predavaonica 6) će udruga Erasmus studentske mreže Hrvatska (ESN Hrvatska) održati prezentaciju Erasmus+ programa u trajanju od 30 minuta kako bi studentima Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću predstavili mogućnosti koje se nude kroz ovaj program.

Prezentaciju će održati studenti koji su prošli kroz Erasmus+ program, te će podijeliti svoja iskustva i stajati na raspolaganju za sve eventualne upite.

Svi zainteresirani studenti Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću su dobrodošli na prezentaciju Erasmus+ programa.


Natječaj za mobilnost nastavnog osoblja

u svrhu podučavanja u akademskoj godini 2015./2016. u okviru programa Erasmus+ (detalji na poveznici)


Javno predavanje na temu „Infrastruktura cestovnog prometa u funkciji sigurnosti prometa“

Dana 8. prosinca, 2015. godine, u sklopu nastave iz kolegija „Infrastruktura cestovnog prometa“ gostujuće predavanje je održao dr. sc. Rajko Horvat, dipl. ing. prom., sa Zavoda za cestovni promet, Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Predavanje je bilo namijenjeno studentima Stručnog studija cestovnog prometa, kao i svim drugim zainteresiranim studentima.

rh01
Dr. sc. Rajko Horvat, dugogodišnje iskustvo iz prakse u svojstvu Načelnika Odjela za sigurnost cestovnog prometa Ravnateljstva policije, MUP-a Republike Hrvatske, spojio je sa znanošću, te je održao korisno i zanimljivo predavanje o važnosti projektiranja i izgradnje cestovne infrastrukture sa svrhom poboljšanja cestovne sigurnosti. Svi dijelovi predavanja obrađeni su s aspekta projektanta i korisnika, potkrijepljeni primjerima iz prakse, te su na taj način studentima približene mogućnosti zaposlenja nakon završenog Studija.
Predavanje je svakako bilo od velike važnosti za studente, jer su dobili bitne informacije o mogućnostima projektiranja i održavanja cestovne infrastrukture, što je vrlo bitno za njihovo daljnje školovanje, kao i za rad u budućnosti.

Preuzmi životopis predavača dr.sc. Rajka Horvata


Radionica Proračun i financijsko praćenje Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Ličko-senjske županije (pročitaj više...)


Sajam poslova i tribina Generacija za mlade

Dana 10. studenog 2015. godine u prostorijama Kulturno informativnog centra Gospić (KIC) održan je se Sajam poslova i tribina Generacija za mlade u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Veleučilište „Nikola Tesla“ u Gospiću sudjelovalo je na sajmu u smislu promocije Veleučilišta kao visoko obrazovne ustanove koja nudi stručne studije za obrazovanje mladih, a provedeno je i anketiranje sudionika i posjetitelja sajma u cilju istraživanja tržišnih potreba za cjeloživotnim obrazovanjem.

Untitled


Posjet vojarni Eugen Kvaternik u Gospiću

Studenti prometnog odjela posjetili su vojarnu Eugen Kvaternih u Gospiću, predsjednik udruge 9.gardijske brigade, prikazao je povijest ratnog puta brigade i njihove slike. Nakon toga smo posjetili su spomen sobu i centralno spomen obilježja, koje su "VUKOVI" podigli za pedeset i šest svojih poginulih suboraca, gdje ih je dočekao vojni kapelan koji je održao prigodno predavanje u kapelici "Sv.Franje Ašiškog".

vojarna2015

Posjet je nastavljen razgledavanjem izloženog naoružanja i opreme postrojbi Oružanih snaga, čiju upotrebu su prezentirali vojnici, zajedno sa voditeljem posjeta mr.sc. Tomislavom Župićem poslikali su se u borbenom vozilu MRAP,koje štiti od minskih i improviziranih eksplozivnih naprava


Rezultati Erasmus+ natječaja

Za studente:

Rezultati Natječaja za mobilnost studenata Erasmus+

Za nastavno i nenastavno osoblje:

Rezultati Natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja Erasmus+


Akreditacija novog specijalističkog diplomskog stručnog studija

Međunarodni poduzetnički menadžment

Dragi studenti,

Veleučilište u Gospiću trenutno prolazi postupak inicijalne akreditacije novog specijalističkog diplomskog stručnog studija Međunarodni poduzetnički menadžment koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu stručno povjerenstvo posjetit će naše Veleučilište. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog osoblja i studentima. Ljubazno Vas molimo da se u ponedjeljak, 26. listopada 2015. g. s početkom u 13:05, u predavaonici 6, u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas.


Digitalni repozitorij završnih radova

dabar logoDigitalni repozitorij završnih radova studenata Veleučilišta "Nikola Tesla" dostupan je na adresi: repozitorij.velegs-nikolatesla.hr

Repozitorij je uspostavljen kao dio digitalne zbirke DABAR, koja u digitalnom obliku okuplja, trajno pohranjuje i omogućuje slobodan pristup znanstveno-istraživačkoj, intelektualnoj i kreativnoj produkciji nastaloj radom ustanove, odnosno njenih djelatnika i studenata. U repozitorij se mogu pohranjivati završni i diplomski radovi studenata, disertacije, pre-print radovi, znanstveni i stručni radovi, podaci istraživanja, knjige, nastavni materijali, slike, video i audiozapisi, prezentacije te digitalizirana građa.

Postavljanje radova u repozitorij je u tijeku, te vas molimo za strpljenje dok se zbirka ne popuni.

Knjižnica Veleučilišta


OBAVIJEST O TERMINIMA DODJELE INDEKSA STUDENTIMA I. GODINE

Dana 12. listopada 2015. godine

Studentima I. godine Poslovnog odjela podjela indeksa održati će u prostorijama Veleučilišta „ Nikola Tesla“ u Gospiću na adresi Bana Ivana Karlovića 16, Gospić u 09:30 – predavaona br. 6.

Studentima I. godine Prometnog odjela podjela indeksa održati će se u prostorijama Veleučilišta „ Nikola Tesla“ u Gospiću na adresi Bana Ivana Karlovića 16, Gospić u 10:00 sati- predavaona br. 4.

Studentima I. godine Upravnog odjela podjela indeksa održati će se na stručnom studiju Upravnog odjela u Otočcu, Trg dr. Franje Tuđmana 5. u 14:00 sati- predavaona br. 1.

 

Studenti koji su upisali u ljetno upisnom roku mogu osobno preuzeti svoje X-ice u studentskoj referadi, studentima koji su upisali u jesenskom upisnom roku X-ice su još u izradi i biti će obaviješteni kad ih budu mogli preuzeti.


Rang liste za upise putem prijave na natječaj na III. upisnom roku

Rang liste za sve stručne studije

detalji o upisu (preuzmi)


III. upisni rok - upisi putem prijave na natječaj

Prijave u III. razredbenom roku predaju se osobno ili šalju poštom preporučeno od 01. do 02. listopada 2015. god. od 8:00 do 14:00 sati ili šalju preporučeno poštom.

Upisi na preddiplomske stručne studije u III. razredbenom roku provoditi će se 07. listopada 2015. god.

Preuzmi detalje


APN Edukacija za energetske savjetnike i Edukacija za energetske suradnike

Energetski institut Hrvoje Požar 05. i 06. listopada u prostorijama Veleučilišta provoditi će edukacije:

Edukacija za energetske savjetnike (preuzmi program)

Edukacija za energetske suradnike (preuzmi program)


poslovniuzlet

Poštovani poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani, Poslovni dnevnik, Grad Gospić i Ličko-senjska županija Vas pozivaju na besplatne edukacije

Poslovni uzlet grada Gospića

koje će se održati 1. listopada 2015. u u Kulturno informativnom centru Gospić (Budačka 12).

Detalje preuzmite ovdje.


Poziv na znanstveno / stručno predavanje s temom

Uspješan voditelj / Dužnosnik / Menadžer u socijalnim konfliktima

Dana 28.09.2015. u 12:00 sati gost predavač Prof. dr. sc Slobodan Uzelac, redoviti prof. u trajnom zvanju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u mirovini održati će predavanje na temo Uspješan voditelj / Dužnosnik / Menadžer u socijalnim konfliktima. Predavanje je namijenjeno djelatnicima Veleuilišta.

Prilog: CV predavača (preuzmi)

Prilog: teze tribine (preuzmi)


UPIS KANDIDATA PRIJAVLJENIH PUTEM NISpVU SUSTAVA

Upisi na preddiplomske stručne studije Cestovni promet, Ekonomika poduzetništva i Upravni studij (redoviti i izvanredni studij) održati će se 23. rujna 2015. godine u vremenu od 9:00 do 12:00 sati u predavaonici br. 1 Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću na adresi Ulica bana Ivana Karlovića 16. 

Upute preuzmite ovdje


Obavijest o upisima u više godine studija u akademskoj 2015./2016. godini redovitim i izvanrednim studentima

Rokovi upisa: Od 01. listopada do 02. listopada 2015. u vremenu od 8:00 do 14:00 sati.


Rang liste za upise putem prijave na natječaj

Rang lista za stručni studij Ekonomika poduzetništva

Rang lista za stručni studij Cestovni promet

Rang lista za stručni Upravni studij

detalji o upisu (preuzmi)


II. upisni rok - upisi putem prijave na natječaj

Prijave u II. razredbenom roku predaju se osobno od 01. do 04. rujna 2015. god. od 8:00 do 14:00 sati ili šalju preporučeno poštom.

Upisi na preddiplomske stručne studije u II. razredbenom roku provoditi će se 14. rujna 2015. god.

Tekst natječaja (preuzmi)


UNIverzI-JA-DA te zove! - Prijavi svoju ideju i osvoji 10.000 kuna

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) potpisala je sporazum s udrugom Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016. koji definira studentski zadatak za izradu mobilne aplikacije.

unnamed

Opširnije:Univerzijada


ERASMUS+ natječaji

Natječaj za mobilnost studenata radi studijskog boravka / obavljanja stručne prakse u zimskom semestru, ljetnom semestru ili cijeloj akademskoj godini 2015./2016. u okviru programa Erasmus+

Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u akademskoj godini 2015./2016. u okviru programa Erasmus+

potrebne obrazce i detalje za prijavu na natječaje pronađite ovdje


UPIS KANDIDATA PRIJAVLJENIH PUTEM NISpVU SUSTAVA

Upisi na preddiplomske stručne studije Cestovni promet, Ekonomika poduzetništva i Upravni studij (redoviti i izvanredni studij) održati će se 22. srpnja 2015. godine u vremenu od 9,00 do 13,00 sati u predavaonici br. 1 Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću na adresi Ulica bana Ivana Karlovića 16. 

Upute preuzmite ovdje


159. obljetnica rođenja Nikole Tesle

Dana 10. srpnja rođendan je Nikole Tesle, a ove godine obilježava se 159. obljetnica. Obljetnica se obilježava u Hrvatskoj i kao dan znanosti, tehnologije i inovacije. MC "Nikola Tesla" u Smiljanu ima posebni program na današnji dan (saznajte više)


Rang liste za upise putem prijave na natječaj

Rang lista za stručni studij Ekonomika poduzetništva

Rang lista za stručni studij Cestovni promet

Rang lista za stručni Upravni studij

detalji o upisu (preuzmi)


promo6. svečana promocija stručnih prvostupnika

Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću.

održati će se 10.lipnja 2015. godine s početkom u 11:00 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta dr. Ante Starčević“ u Gospiću


Održano javno predavanje na temu: Planiranje prometa u gradovima – Primjer Grada Zagreba

Dana 1. lipnja, 2015. godine, u sklopu nastave iz kolegija „Prometno prostorno planiranje“ gostujuće predavanje je održao Ante Nevistić, mag. ing. traff., viši stručni suradnik za sigurnost cestovnog prometa u Gradu Zagrebu. 

 • DSC_0019

više... 


Terenska nastava: 13. europski prometni kongres i posjet JANAF-u i AWT-u

Dana 23. Travnja 2015. studenti prve i druge godine stručnog studija Cestovni promet u sklopu terenske nastave nazočili su 13. Europski prometni kongres pod nazivom "Promet europske unije: susret ponude i potražnje"

 • DSC00645

Opširnije


Pozvano predavanje: dr.sc. Joso Brajković

Stanje i mogućnosti gospodarskog razvitka gorske hrvatske.

Predavanje studentima stručnog studija "Ekonomike poduzetništva" i svim zainteresiranima održati će se 29.04.2015 u prostorijama Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću (Predavaonica 6), Bana Ivana Karlovića 16, Gospić s početkom u 17:00 sati.

Životopis dr.sc. Joso Brajković


Erasmus+ program mobilnosti

 Erasmus+ povelja         Erasmus policy statment 2014-2020
Erasmus    policy

 

Više pročitajte ovdje...


Izrada poslovnog plana prilagođenog prijavi na javne pozive za Mjeru 4 i 6 Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020.

Lokalna akcijska grupa - LIKA (LAG LIKA) organizira edukaciju „Izrada poslovnog plana prilagođenog prijavi na javne pozive za Mjeru 4 i 6 Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020.“ na koju Vas pozivamo. (preuzmi detalje)


Projekt "Izrada brosure vodič za brucoše 2015./2016."

Pozivaju se svi zainteresirani studenti da se uključe u projekt izrade brošure o Veleučilistu "Nikola Tesla" u Gospiću. Rok prijave je 22. travnja 2015. Za sve dodatne informacije obratite se na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Studentska prehrana u Otočcu!

Danas ce Otočac posjetiti članovi Nacionalnog povjerenstva za kontrolu studentske prehrane te će se razmotriti mogućnosti organiziranja studentske prehrane u Otočcu za studente Upravnog studija Veleučilista Nikola Tesla u Gospiću.


Mole se studenti dobitnici državne stipendije da se hitno jave u referadu zbog potpisivanja ugovora o dodjeli državne stipendije.


Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim studentima stručnih studija Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću

Obrazac za prijavu na natječaj (preuzmi)


Sporazum o suradnji 

hepVeleučilište Nikola Tesla u Gospiću potpisalo je sporazum o suradnji sa HEP - OPERATOR DISTRIBUCIJSKOG SUSTAVA d.o.o. ELEKTROLIKA GOSPIĆ. Cilj suradnje je omogućiti jednostavniju mobilnost, suradnju na izradi istraživačkih, stručnih, savjetodavnih i gospodarskih programa i projekata te organizaciju seminara, radionica i konferencija te mogućnost obavljanja stručne prakse za studente u okviru semestralne stručne prakse VI. semestra studijskih programa.


Natječaj za dodjelu državnih stipendija

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je u petak, 28. studenoga 2014. godine Natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj i studentima s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija za 2015. godinu. Više informacija potražite ovdje.


Javno predavanje:

Načelo zabrane diskriminacije u praksi Suda Europske unije

U ponedjeljak 24. studenog, održati će se javno predavanje na temu: Načelo zabrane diskriminacije u praksi Suda Europske unije u dvorani 1 od 12:00 do 13:00 sati na upravnom odjelu u Otočcu. Pozvani su svi zainteresirani studenti, ali i ostali zainteresirani.

Predavanje će održati Anton Jukić, LL.M. Eur.


OBAVIJEST STUDENTIMA

Dana 20. studenog umjesto nastave iz kolegija Informatika I, Međunarodna ekonomija i Upravljanje poslovnim financijama, studenti se pozivaju da prisustuju otverenju 2. Interdisciplinarna znanstveno-stručne konferencije s međunarodnim sudjelovanjem u KIC-u u 10:00 sati.

Prisustvo će se bilježiti isto kao i na nastavi. Ostali studenti također su pozvani prisustvovati.

Program cijele konferencije možete pogledati ovdje.


OBAVIJEST O TERMINIMA DODJELE INDEKSA STUDENTIMA I. GODINE STRUČNIH STUDIJA EKONOMIKE PODUZETNIŠTVA, CESTOVNOG PROMETA I UPRAVNOG PRAVA

Studentima I. godine Upravnog odjela podjela indeksa održati će se na stručnom studiju Upravnog odjela u Otočcu, Trg dr. Franje Tuđmana 5. u 11:30 sati- predavaona br. 1.

Studentima I. godine Poslovnog odjela podjela indeksa održati će u prostorijama Veleučilišta „ Nikola Tesla“ u Gospiću na adresi Bana Ivana Karlovića 16, Gospić u 14:30 – predavaona br. 6.

Studentima I. godine Prometnog odjela podjela indeksa održati će se u prostorijama Veleučilišta „ Nikola Tesla“ u Gospiću na adresi Bana Ivana Karlovića 16, Gospić u 15:00 sati- predavaona br. 1.

 

Studenti mogu osobno preuzeti svoje X-ice u studentskoj referadi.


UPIS KANDIDATA na 3. upisnom roku

Upisi na stručne studije Cestovni promet, Ekonomika poduzetništva i Upravni studij (redoviti i izvanredni studij) održati će se 6. listopada 2014. godine u vremenu od 9:00 do 11:00 sati na lokaciji navedenoj na listi

Detaljne upute i liste kandidata koji su ostvarili pravo upisa preuzmite ovdje

 

Odluka o plaćanju troškova školarine za studente


Obavijest o broju slobodnih mjesta na trećem upisinom roku

u I. godinu preddiplomskih stručnih studija na Velučilištu „Nikola Tesla“ u Gospiću, u akademskoj godini 2014./2015.


UPIS KANDIDATA PRIJAVLJENIH PUTEM NISpVU SUSTAVA

Upisi na stručne studije Cestovni promet, Ekonomika poduzetništva i Upravni studij (redoviti i izvanredni studij) održati će se 23. rujna 2014. godine u vremenu od 8:00 do 12:00 sati u predavaonici br. 1 Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću na adresi Ulica bana Ivana Karlovića 16.

Detaljne upute preuzmite ovdje

 

Odluka o plaćanju troškova školarine za studente


Poziv na prezentaciju natječaja "Naš doprinos zajednici"zakladakajo

Prezentacija će se održati u prostorijama Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću na adresi Ulica bana Ivana Karlovića 16 u Gospiću, na dan 17.09. (srijeda) u 11.00 sati u dvorani br. 4., kada ćemo Vas upoznati s uvjetima natječaja i mogućnostima za prijavu.

Detalje preuzmite ovdje


Upisi

Upis putem prijave na natječaj - razredbeni postupak u II. razredbenom roku:

upis: 15.09.2014.


Lista kandidata koji su stekli pravo upisa na stručne studije prijavom na natječaj (NOVO)

Upute o postupku upisa

Detalje o postupku prijave i upisa preuzmite ovdje (odluka o upisu putem natječaja)


Obavijest o broju slobodnih mjesta za jesenski upisini rok

u I. godinu preddiplomskih stručnih studija na Velučilištu „Nikola Tesla“ u Gospiću, u akademskoj godini 2014./2015.


NATJEČAJ ZA UPIS KANDIDATA U JESENSKOM UPISNOM ROKU

Natječaj preuzmite ovdje

 

Na temelju ugovora o poslovnoj suradnji br. E-28/2012, PBZ omogućava dobivanje studentskih kredita za financiranje troškova školarina i studiranja. Više o studentskim kreditima saznajte ovdje


UPIS KANDIDATA PRIJAVLJENIH PUTEM NISpVU SUSTAVA

Upisi na stručne studije Cestovni promet, Ekonomika poduzetništva i Upravni studij (redoviti i izvanredni studij) održati će se 21. srpnja 2014. godine u vremenu od 9,00 do 13,00 sati u predavaonici br. 1 Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću na adresi Ulica bana Ivana Karlovića 16.

Detaljne upute preuzmite ovdje


 pic1

10. srpnja - Međunarodni dan Nikole Tesla

 

10. srpanja obilježava se međunarodni dan Nikole Tesle, te Nacionalni dan Nikole Tesle, ove godine obilježava se 158. obljetnica rođenja velikog znanstvenika.

Nikola Tesla, hrvatski znanstvenik i inovator rođen je 10.srpnja 1856. u Smiljanu. Zadužio je svijet svojim izumuma s područja elektrotehnike, fizike i strojarstva. 


Sporazum o suradnji s tvrtkom TD RIJEKA PROMET d.d.tdrp

Dana 05. 06. 2014. potpisan je sporazum o suradnji s tvrtkom TD RIJEKA PROMET d.d. na području istraživačkih, stručnih, savjetodavnih i gospodarskih programa i projekata te suradnja u obavljanju stručne prakse studenata Veleučilišta.


Pozvano predavanje - Zašto je parkiranje problem 21. stoljeća

rmarsanic

Dana 12. lipnja 2014., u sklopu nastave na kolegiju Tehnologija i organizacija javnog gradskog prometa dr. sc. Robert Maršanić održao je gostujuće javno predavanje na temu "Zašto je parkiranje problem 21. stoljeća". U svom izlaganju na kojem su osim studenata  bili nazočni i drugi nastavnici, dr. sc. Robert Maršanić sve nazočne upoznao je sa temeljnim značajkama i specifičnostima parkiranja i parkirališta, zatim kakav je utjecaj parkiranja na razvoj gradova, kako racionalno i učinkovito organizirati parkirne prostore i optimalnu veličinu parkirnog kapaciteta omogućavajući time i kvalitetniju uslugu parkiranja,

Opširnije:Pozvano predavanje - Zašto je parkiranje problem 21. stoljeća


Upisi

Prijave za upis putem prijave na natječaj - razredbeni postupak u I. razredbenom roku:

prijave: 09.06.2014. do 13.06.2014. (08:00 do 14:00 sati)

upis: 23.06.2014.


Lista kandidata koji su stekli pravo upisa na stručne studije prijavom na natječaj (NOVO)

Upute o postupku upisa

Detalje o postupku prijave i upisa preuzmite ovdje (odluka o upisu putem natječaja)


Terenska nastava: Posjet Memorijalnom centru Nikola Tesla - Smiljan

Dana 10.lipnja 2014.godine,  studenti druge godine Ekonomike poduzetništva  iz kolegija Osnove turizma posjetili su Memorijalni centar Nikola Tesla-Smiljan.

Svrha terenske nastave jest upoznati studente sa provođenjem turizma u ruralnom području i upravljanjem  turizma u neprofitnim organizacijama,

upoznavanje sa djelom i likom Nikole Tesle,  te upoznavanje sa rukovođenjem Memorijalnog centra Nikola Tesla – Smiljan kao specifičnog oblika turizma. 

 • 1


Stručna ekskurzija: Posjet Memorijalnom centru Nikole Tesle u Smiljanu

Dana 29. travnja 2014. godine studenti prve godine stručnog studija Cestovni promet posjetili su Memorijalni centar Nikola Tesla u Smiljanu pod vodstvom profesora mr.sc. Mile Krekovića, v.pred. u sklopu kolegija Osnove elektrotehnike i elektronike. Svrha posjeta je povezivanje teorijskih znanja koje smo naučili na predavanjima s praktičnim aspektom i važnosti Teslinih izuma u današnjem svijetu. Memorijalni centar Nikola Tesla u Smiljanu otvoren je 2006. godine te se sastoji od 3 objekta (rodne kuće Nikole Tesle, Pravoslavne crkve te staje). U Memorijalnom centru dočekala nas je djelatnica Centra koja nas je vodila kroz objekte koji se tamo nalaze te iznijela sve važne informacije vezano za sam Centar.

 • 1

Opširnije:Posjet Memorijalnom centru Nikole Tesle u Smiljanu


  


Terenska nastava: XXI međunarodni prometni simpozij i posjet AWT-u

Dana 24. Travnja 2014. studenti prve i druge godine stručnog studija Cestovni promet u sklopu terenske nastave nazočili su XXI. međunarodnom prometnom simpoziju u organizaciji Hrvatskog znanstvenog društva za promet sa temom Prometni sustavi 2014.

 • Predsjednik FR II

Opširnije:XXI međunarodni prometni simpozij i posjet AWT-u


R A N G L I S T A

za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima stručnih studija Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću za 2013./2014. akademsku godinu


MSPI

Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora namijenjena je Vama – studentima i Vašim idejama!

To je platforma gdje uz pomoć iskusnih mentora razvijate svoje ideje. I ne samo to! Ključna činjenica je to što Vi, i prije nego što završite studij, možete postati poduzetnik/ca!

MSPI je program vođen od strane HAMAG INVEST-a i Obrazovne grupe Zrinski te je u njega uključeno i Veleučilište „Nikola Tesla“ u Gospiću, kao i neke druge visokoškolske institucije te poduzetničke potporne institucije u Republici Hrvatskoj s ciljem podrške razvoju poduzetništva studentske populacije.

Više informacija potražite na www.mspi.hr


zsemZAGREBAČKA ŠKOLA EKONOMIJE I MANAGEMENTA (ZŠEM) I

NAKLADNIČKA KUĆA "MATEd.o.o. "

DONIRALI VELEUČILIŠTU 70 STRUČNIH NASLOVA


zsemimegiU petak, 24.01.2014. godine predstavnici Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM), najveće privatne ustanove za visoko obrazovanje u Republici Hrvatskoj koja se ubraja među 5% najkvalitetnijih poslovnih škola u cijelome svijetu koje se mogu pohvaliti AACSB akreditacijom,  i nakladnička kuća MATE d.o.o.,  koja dugi niz godina postavlja svjetske standarde na domaćem tržištu literature iz područja ekonomije, marketinga, menadžmenta, financija i srodnih područja i koja surađuje sa izdavačima kao što su Pearson Education, McGraw-Hill, Harvard University i Harvard Business Press, Cambridge University Press, Princeton University Press donirali su Veleučilištu "Nikola Tesla " u Gospiću sedamdeset (70) knjiga.

 Vrijedne naslove prijevoda svjetski poznatih autora iz područja ekonomije, marketinga, menadžmenta i financija voditeljici knjižnice Veleučilišta gđi Magdaleni Župan uručio je g. Ivan Pemić, koordinator za MBA studije ZŠEM-a.


bandic

GRADONAČELNIK GRADA ZAGREBA MILAN BANDIĆ ODRŽAO PREDAVANJE NA VELEUČILIŠTU

U ponedjeljak, 13.01.2014. godine u sklopu nastave na kolegijima Državno i političko uređenje i politička ekonomija Republike Hrvatske te Lokalna samouprava gost predavač bio je gradonačelnik grada Zagreba, g. Milan Bandić,dipl. politolog...

 više...


BRITISH COUNCIL - PRIJAVA ZA MEĐUNARODNU CAMBRIGDE DIPLOMU

U ovo doba globalizacije kada Republika Hrvatska čini dio Europske unije dokazano znanje jezika je nešto bez čega u poslovnom svijetu nitko ne može – bilo zbog poslovanja i poslovnih prilika, bilo zbog mogućnosti u smislu profesionalnog usavršavanja.

Od travnja 2014. godine Veleučilište „Nikola Tesla“ u Gospiću u suradnji sa British Councilom pokreće pripremni tečaj za polaganje međunarodnog Cambridge ESOL ispita...

više...

 


DSC 7840 - Copy

PROMOVIRANA PETA GENERACIJA DIPLOMANATA VELEUČILIŠTA „NIKOLA TESLA“

U petak, 20.12.2013. godine u dvorani POU „dr. Ante Starčević“ promovirana je peta generacija diplomanata Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću.

 

više...


 

 promo5. Svečana promocija stručnih prvostupnika Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću.

petak, 20. prosinca 2013. u 11:00 sati

 više...

 


IMG-20131202-02209ODRŽANO POZVANO PREDAVANJE

„PROJEKTIRANJE U PROMETU – OD IDEJNOG DO IZVEDBENOG PROJEKTA“

U ponedjeljak, 02.prosinca 2013. godine projektant u cestovnom prometu mr. sc. Josip Burazer-Pavešković, dipl. ing. održao je gostujuće predavanje na temu "PROJEKTIRANJE U PROMETU - OD IDEJNOG DO IZVEDBENOG PROJEKTA" za studente Stručnog studija cestovnog prometa u sklopu kojeg je studentima i ostalim prisutnima pojasnio način na koji se izrađuju projekti u cestovnom prometu....

više...

 


IMG-20131202-02213ODRŽANO JAVNO PREDAVANJE

„MEDIJI I GLOBALIZACIJA - ENGLESKI JEZIK KAO GLOBALNI JEZIK“

U ponedjeljak, 02.prosinca 2013. godine magistra edukacije engleskog jezika i književnosti i njemačkog jezika i književnosti Anita Lemić na Veleučilištu "Nikola Tesla" u Gospiću održala je javno predavanje na temu "Mediji i globalizacija - engleski jezik kao globalni jezik" na kojem su prisutni upoznati sa procesom globalizacije, utjecajem medija na proces globalizacijesa naglaskom na prodor engleskog jezika kao globalno rasprostranjenog jezika te proces nestanka brojnih drugih jezika pod utjecajem procesa globalizacije koji nisu globalno prisutni kao engleski.

više...


IMG-20131128-02198STUDENTI VELEUČILIŠTA „NIKOLA TESLA“ POSJETILI HRVATSKI SABOR

U sklopu kolegija Državno i političko uređenje i političke ekonomija Republike Hrvatske te Lokalna samouprava koji se izvode na Veleučilištu „Nikola Tesla“ u Gospiću, a vezano uz nastojanje da se  sadržaj nastave u što većoj mjeri približi studentima, u četvrtak, 28.11.2013. godine studenti navedenih kolegija posjetili su Hrvatski sabor te bili prisutni na plenarnoj sjednici, obišli protokolarne i ostale prostorije Sabora, upoznali povijest i osnovne funkcije Sabora te ulogu istog političkom uređenju Republike Hrvatske.

više...


OBAVIJEST O JAVNOM PREDAVANJU

Pozivaju se svi zainteresirani nastavnici, suradnici i studenti da prisustvuju javnom predavanju koje će održati magistra edukacije engleskog jezika i književnosti i njemačkog jezika i književnosti Anita Lemić na Veleučilištu „Nikola Tesla“ u Gospiću.

Predavanje na temu „Mediji i globalizacija – engleski jezik kao globalni jezik“ održat će se u ponedjeljak, 02. prosinca 2013. godine u 14:30 sati u predavaonici 6 Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću.

 


DSC 0061

U SENJU POTPISAN  SPORAZUM O SURADNJI VELEUČILIŠTA I GRADA SENJA I NAJAVLJENO OTVARANJE  STRUČNOG STUDIJA „MENADŽMENT ODRŽIVOG RAZVOJA TURIZMA“

U četvrtak, 21. studenog 2013. u gradu Senju potpisan je sporazum o suradnji  između Grada Senja i Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću. Na sastanku koji je prethodio potpisivanju sporazuma sa gradonačelnikom grada Senja Darkom Nekićem, prof.  ispred Veleučilišta su sudjelovali dekan mr.sc. Branislav Šutić, prof., prodekan za financije dr.sc. Mehmed Alijagić, prodekanica za nastavu Kristina Devčić, prodekanica za suradnju i razvoj mr.sc. Vlatka Ružić te tajnik Veleučilišta Ana Vukić.

više...


POZIV STUDENTIMA – POZVANO PREDAVANJE NA TEMU:

„PROJEKTIRANJE U PROMETU – OD IDEJNOG DO IZVEDBENOG PROJEKTA“

Ponedjeljak, 02. prosinca 2013. u 13.00 sati ( dvorana br.6.)

U ponedjeljak, 02. prosinca 2013. godine s početkom u 13:00 sati u predavaonici br. 6 održati će predavanje na temu "Projektiranje u prometu - od idejnog do izvedbenog projekta" te se ovim putem pozivaju studenti svih godina cestovnog prometa i svi ostali zainteresirani studenti da se odazovu na isto.

Predavanje će održati gost predavač mr. sc. Josip Burazer Pavešković, dipl. ing.

 


DSC00635 - CopySTUDENTI DOZNALI KAKO U ORGANIZACIJI BRITISH COUNCILA NA

VELEUČILIŠTU „NIKOLA TESLA“ U GOSPIĆU DOBITI PRESTIŽNU CAMBRIDGE DIPLOMU

U utorak, 19. studenog 2013. godine stručni suradnik British Councila g. Peter Hopwood održao je prezentaciju na Poslovnom i Cestovnom odjelu u Gospiću te Upravnom odjelu u Otočcu u sklopu koje je studentima i ostalim prisutnima pojasnio na koji način će na Veleučilištu „Nikola Tesla“ u Gospiću moći dobiti prestižnu Cambridge diplomu.

više...


IMGP4725

ZASTUPNICA U EUROPSKOM PARLAMENTU IVANA MALETIĆ ODRŽALA PREDAVANJE 
 
U petak, 15. studenog 2013. godine na Veleučilištu "Nikola Tesla" u Gospiću zastupnica u Europskom parlamentu gđa Ivana Maletić održala je predavanje na temu „Mladi pred izazovom korištenja EU fondova“ ...
  

 

POZIV STUDENTIMA – PREZENTACIJA BRITISH COUNCILA

 

Studenti Poslovnog i Cestovnog odjela: Gospić, utorak, 19.11.2013. od 09:30 - 10:15 (dvorana 6)

Studenti Upravnog odjela: Otočac, utorak, 19.11.2013. od 11:30 - 12:15 (dvorana 1)

 

Saznajte kako na Veleučilištu „Nikola Tesla“ možete dobiti međunarodno priznatu Cambridge diplomu o poznavanju engleskog jezika?

 

U ovo doba globalizacije dokazano znanje jezika je nešto bez čega u poslovnom svijetu nitko ne može – bilo zbog poslovanja i poslovnih prilika, bilo zbog mogućnosti u smislu profesionalnog usavršavanja.

Veleučilište „Nikola Tesla“ u suradnji sa British Councilom u slijedećem semestru ponuditi će mogućnost da na Veleučilištu „Nikola Tesla“ dobijete međunarodno priznate potvrde znanja engleskog jezika – priznaje ih više od 13,500 raznih tipova ustanova širom svijeta: razne državne/vladine ustanove, obrazovne ustanove (fakulteti, škole, poslovne škole), kompanije i velike korporacije, profesionalne udruge i slično. Na Cambridge stranicama može se pretražiti baza ustanova koje priznaju i koriste Cambridge certifikate:  http://www.cambridgeenglish.org/recognition/index.aspx?s=1

 

 Prezentaciju za studente održati će stručni suradnik British Councila g. Peter Hopwood.

 

 


Savjetovanje studenti Gospic web

 Veleučilište „Nikola Tesla“ i ured zastupnice u Europskom parlamentu Ivane Maletić pozivaju Vas na savjetovanje:

 

 MLADI PRED IZAZOVOM KORIŠTENJA EU FONDOVA

 

Koje će se održati na Veleučilištu „Nikola Tesla“ u Gospiću u petak, 15. studenog 2013. godine,

dvorana 6 s početkom u 17:00 sati

 


kzbh

 

Natječaj KLIK ZA BOLJU HRVATSKU

 

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule organizira kreativni foto i video natječaj pod nazivom "KLIK ZA BOLJU HRVATSKU" u kojem poziva hrvatske studentice i studente da svojim objektivima zabilježe motive hrvatske svakodnevnice koje bi voljeli vidjeti više ali (ili) i motive koje bi voljeli vidjeti manje. Želja je predstaviti Europi Hrvatsku u kojoj su mladi ljudi svjesni problema na kojima treba raditi ali i koji vide pozitivne trendove i znaju u kojem smjeru gurati društvene promjene.

Natječaj je otvoren 21.10. te je prijave moguće poslati do 11.11. u ponoć, nakon čega će peteročlani žiri odabrati finaliste čiji će radovi biti objavljeni na službenim Facebook stranicama gospodina Picule (www.facebook.com/PiculaTonino) i dostupni za glasovanje “lajkanjem”. Trideset i tri pobjednika i pobjednice za nagradu dobivaju četverodnevni put u Strasbourg na plenarnu sjednicu Europskog parlamenta te mogućnost izlaganja svojih radova na javnoj izložbi.

 

Poziv na sudjelovanje                                   Pravilnik natječaja                            obrazac Prijavnog lista

  


Uvodno predavanje za studente 1. godine

14. listopada 2013.

 

Podjela indeksa i uvodno predavanje za studente 1. godine održati će se u ponedjeljak, 14. listopada 2013. prema sljedećem rasporedu:

10:00 h - predavaona 6 - Ekonomika poduzetništva

10:00 h - predavaona 4 - Cestovni promet

10:00 h - predavaona 1 (u Otočcu) - Upravni studij

 

Predavanja će se održavati prema rasporedu koji će naknadno biti objavljen na webu i oglasnoj ploči.

 


 

Upisi u višu godinu obavljati će se od 30. rujna do 04. listopada 2013., detaljne upute možete preuzeti u izborniku Upisi>Upis u višu godinu

 

 

Obavijest studentima III. godine studija

 

Redoviti i izvanredni studenti koji su odslušali treću godinu studija dužni su predati indeks u studentsku referadu u vremenu od 01. do 04. listopada 2013. god. zbog reguliranja studentskog statusa i testiranja godine.

 

 


 

Rang lista za izvanredni Upravni studij

Rang lista za izvanredni studij Ekonomika poduzetništva

 

Upute o postupku upisa

 


 

Natječaj

Objavljen je natječaj za upis u I. godinu stručnih studija Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću u akademskoj godini 2013./2014.

Natječaj preuzmite ovdje!

 

Upisi u akademskoj godini 2013./2014.

Objavljene su upute o upisu u I. godinu na stručne studije Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću. Sve bitne informacije možete pronaći ovdje!

 

PREGLED VAŽNIJIH DATUMA I POTREBNIH DOKUMENATA OD PRIJAVE DO UPISA

 


 

PREDAVANJE: „Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora“

 

Na Veleučilištu „Nikola Tesla“ u Gospiću (Bana Ivana Karlovića 16, Gospić; predavaonica 6), dana 20. svibnja 2013. godine, u 11.00 sati održati će se predavanje Hrvatske agencije za malo gospodarstvo na temu predstavljanja projekta „Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora“. Više o samom projektu možete pročitati ovdje. Pozivamo sve zainteresirane nastavnike i studente da prisustvuju predavanju.

 


 

 

Javni natječaj za dodjelu stipendija

Objavljen je javni natječaj za dodjelu 437 stipendija studentima sveučilišnih i stručnih studija za akademsku godinu    2012./2013.

Natječaj je objavila NACIONALNA ZAKLADA ZA POTPORU UČENIČKOM I STUDENTSKOM STANDARDU, a više informacija možete pronaći ovdje! 

 Poštovani posjetitelji!

 

Predstavljamo vam nove web stranice Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću.

 

Za ispravan prikaz potrebno je koristiti MS Internet Explorer 9 ili noviji, Google Chrome ili Mozilla Firefox internet preglednike.

 

U svrhu poboljšanja molimo vas da kritike, prijedloge i prijave eventualnih pogrešaka pošaljete na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 


Natječaj

Za izbor studentskog pravobranitelja vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH

 

Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH raspisuje natječaj za izbor studentskog pravobranitelja. Tekst natječaja nalazi se ovdje

 


 


Ažurirano Četvrtak, 10 Svibanj 2018 13:22

OBAVIJESTI

Obavijesti o nastavi, rezultate ispita i kolokvija objavljivati će se na loomenu i putem maila na domeni velegs-nikolatesla.hr

Obrane završnih radova


Raspored obrana u siječnju 2019. - Cestovni promet


Raspored obrana u siječnju 2019. - Upravni studij


Raspored obrana u prosincu - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u prosincu - Cestovni promet


Raspored obrana u listopadu - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u rujnu - Ekonomika poduzetništva - 2. dio


Raspored obrana u rujnu - Ekonomika poduzetništva - 1.dio


Raspored obrana u rujnu - Cestovni promet


Raspored obrana u rujnu - Upravni studij


Raspored obrana u srpnju - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u srpnju - Cestovni promet


Raspored obrana u srpnju - Upravni studij


Raspored obrana u lipnju - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u lipnju - Cestovni promet


Raspored obrana u lipnju - Upravni studij


Raspored obrana u svibnju - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u svibnju - Cestovni promet


Raspored obrana u svibnju - Upravni studij


Raspored obrana u travnju - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u ožujku - Cestovni promet


Raspored obrana u ožujku - Upravni studij


Raspored obrana u veljači - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u veljači - Cestovni promet


Raspored obrana u siječnju - Cestovni promet


Raspored obrana u prosincu - Cestovni promet


Raspored obrana u prosincu - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u prosincu - Upravni studij


Raspored obrana u studenom - Cestovni promet


Raspored obrana u studenom - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u listopadu - Upravni studij


Raspored obrana u listopadu - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u rujnu - Cestovni promet


Raspored obrana u rujnu - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u rujnu - Upravni studij


Raspored obrana u srpnju - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u srpnju - Cestovni promet


Raspored obrana u srpnju - Upravni studij


Raspored obrana u lipnju - Upravni studij


Raspored obrana u lipnju - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u lipnju - Cestovni promet


Raspored obrana u svibnju - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u svibnju - Cestovni promet


Raspored obrana u svibnju - Upravni studij


Raspored obrana u travnju - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u travnju - Cestovni promet


Raspored obrana u ožujku - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u ožujku - Upravni studij


Raspored obrana u veljači - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u veljači - Upravni studij


Raspored obrana u prosincu - Upravni studij


Raspored obrana u studenom - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u studenom - Cestovni promet


Raspored obrana u listopadu - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u listopadu - Upravni studij


Raspored obrana u listopadu - Cestovni promet


Raspored obrana u rujnu - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u rujnu - Cestovni promet


Raspored obrana u rujnu - Upravni studij


Raspored obrana u srpnju - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u srpnju - Cestovni promet


Raspored obrana u srpnju - Upravni studij


Raspored obrana u lipnju - Upravni studij


Raspored obrana u lipnju - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u lipnju


Raspored obrana u svibnju - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u svibnju


Raspored obrana u travnju - Cestovni promet


Raspored obrana u travnju


Raspored obrana u ožujku


Raspored obrana u veljači - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u siječnju


Raspored obrana u prosincu - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u prosincu - Cestovni promet


Raspored obrana u prosincu


Raspored obrana u studenom - Cestovni promet


Raspored obrana u listopadu - Upravni studij


Raspored obrana u listopadu


Raspored obrana u rujnu - Ekonomika poduzetništva


Raspored obrana u rujnu - Upravni studij


Raspored obrana u rujnu - Cestovni promet


Raspored obrana u rujnu


Raspored obrana u srpnju


Raspored obrana u lipnju


Raspored obrana u svibnju


Raspored obrana u travnju


Raspored obrana u ožujku


Raspored obrana u veljači


Raspored obrana u siječnju


Raspored obrana u prosincu


Raspored obrana u studenom, 2. dio


Raspored obrana u studenom


Raspored obrana u srpnju - Poslovni odjel

Raspored obrana u srpnju - Prometni i upravni odjel


 

 

 

 

 

OPĆENITO


Obavijest za korisnike knjižnice


Prijava za polaganje ispita bez pohađanja tečaja


Obavijest Knjižnice Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću za nastavno osoblje


Obavijest o inventuri knjižničnog fonda


Javni poziv za iskazivanje interesa za pružanje usluge subvenicionirane prehrane redovitim studentima u gradu Otočcu


Natječaj za dodjelu Dekanove nagrade Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću


Primjeri uplatnica za plaćanje troškova razredbenog postupka


U svrhu unapređenja sustava kvalitete na Veleučilištu "Nikola Tesla" u Gospiću od 11. do 15. lipnja 2018. putem studomata će se provoditi studentske ankete.

!!! Molimo studente da ispune ankete u što većem broju. !!!


Student servis: Oglas za posao

Dm drogerie markt traži 2 studentice/studenta za radu u poslovnici Gospić. Zainteresirani se mogu javiti u poslovnici dm Gospić.


Privremena rang lista za stipendiju po kriteriju izvrsnosti


Rezultati Studentskih izbora održanih 19. ožujka 2018.


Odluka o imenovanju članova biračkih odbora na studentskim izborima u ožujku 2018.


Liste kandidata po izbornim jedinicama na studentskim izborima u ožujku 2018.

Odluka o biračkim mjestima za održavanje studentskih izbora u ožujku 2018.


Odluka o raspisivanju izbora za Studentski zbor


Student servis: Oglas za posao

Poslodavac: CON-FORMO d.o.o.

Broj studenata/ica: 4 Vrsta posla:

Istovar i montaža kino stolica

Mjesto i vrijeme rada: Gospić od 7. do 9. veljače 2018. Kontakt: Krunoslav Kečkeš 091/592-9428


Poziv na Smotru studentskih poduzetničkih inkubatora i studentskih poduzeća


VAŽNO - aplikacija koja može kompromitirati sigurnost e-identiteta iz sustava AAI@EduHr


Obavijest o upisu u višu godinu studija, ponavljanje godine za redovite i izvanredne studente


Natječaj za dodjelu dekanove nagrade Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću


Prijedlog Statuta o izmjenama i dopunama Statuta Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću za savjetovanje s javnošću (19.07.2017.)

Obrazac sudjelovanja u savjetovanju o nacrtu općeg akta 


Zahvalnica za sudjelovanje u informativnoj kampanji Dani otvorenih vrata EU projekata


Zapisnik o radu izbornog povjerenstva na studentskim izborima 02.05.2017.


Odluka o imenovanju članova biračkih odbora na studentskim izborima

Odluka o biračkim mjestima za održavanje studentskih izbora


Liste kandidata na izborima studentskih predstavnika u Studentski zbor


Zapisnik o konačnim rezultatima izbora za predstavnika zaposlenika u Upravno vijeće održanim 13.04.2017.

Zapisnik o konačnim rezultatima izbora za predstavnika zaposlenika u Stručno vijeće održanim 13.04.2017.


Zapisnik o prethodnim rezultatima izbora za predstavnika zaposlenika u Upravno i Stručno vijeće održanim 13.04.2017.


Lista kandidata za predstavnika radnika u upravno vijeće

Lista kandidata za predstavnika radnika u stručno vijeće

Odluka o broju i načinu ovjeravanja glasačkih listića

Odluka o imenovanju biračkih odbora

Zapisnik sa 3. sjednice Izbornog odbora za izbor predstavnika zaposlenika u upravno i stručno vijeće


Odluka o raspisivanju prijevremenih izbora za popunu studentskog zbora


Popis birača za biračko mjesto Otočac na izborima za predstavnika zaposlenika u upravno i stručno vijeće

Popis birača za biračko mjesto Gospić na izborima za predstavnika zaposlenika u upravno i stručno vijeće

Zapisnik sa 2. sjednice izbornog odbora za izbor predstavnika zaposlenika u upravno i stručno vijeće


Odluka o provođenju izbora za predstavnika zaposlenika u upravno vijeće

Odluka o provođenju izbora za predstavnika zaposlenika u stručno vijeće

Zapisnik sa 1. sjednice Izbornog odbora za izbor predstavnika zaposlenika u upravno i stručno vijeće


Odluka o imenovanju izbornog odbora za provođenje izbora za predstavnika radnika u Upravno i Stručno vijeće

Zapisnik sa skupa radnika održanog 22.03.2016.


Prijedlog za izbor predstavnika zaposlenika u Stručno i Upravno vijeće


Mole se studenti da ispune ankete o kvaliteti izvođenja nastave, dostupne na studomatu za sve kolegije koje su pohađali u zimskom semestru ak.god. 2016./2017. najkasnije do 16.02.2017., a u svrhu poboljšanja kvalitete izvođenja nastave.


Stipendija za studente koji žele raditi kako bi financirali studiranje (klikni za detalje)


Svim studentima prve godine omogućen je besplatan upis u Samostalnu narodnu knjižnicu Gospić, upisi su mogući svaki dan od ponedjeljka do petka od 9:00 do 20: 00 sati i subota od 8:00 do 13:00. uz predočenje Indeksa


X-ice se mogu preuzeti u evidencijama studija u Otočcu i Gospiću od 12.10.2016.


Akademski kalendar 2016./2017.


Primjeri uplatnica za stručni studij Ekonomike poduzetništva za ak.god. 2016./2017.

Primjeri uplatnica za stručni studij Cestovnog prometa za ak.god. 2016./2017.

Primjeri uplatnica za stručni Upravni studij za ak.god. 2016./2017.


Prijave ispita za ljetni ispitni rok su omogućene za sve kolegije od 03.06. Sve prijave napravljene prije 03.06 studenti su dužni provjeriti i eventualno ponoviti zbog izmjena nekih ispitnih rokova.


Od 01.lipnja 2016. provoditi će se studentske ankete. Molimo studente da se odazovu prilikom ispunjavanja istih.


Zapisnik o radu izbornog povjerenstva na ponovljenim izborima za studentski zbor u 5. izbornoj jedinici održanim dana 25.04.2016.


Odluka o raspisivanju ponovljenih izbora za studentski zbor u 5. izbornoj jedinici

Odluka o biračkim mjestima i lista kandidata na ponovljenim izborima za studentski zbor u 5. izbornoj jedinici


Zapisnik o radu izbornog povjerenstva na izborima za studentski zbor održanim dana 25.03.2016.


Molimo studente da ispune anketu Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH vezanu uz tržište rada, zapošljavanje te studentski standard (poveznica)


Ispitni rokovi za 3. mjesec su ažurirani na studomatu i studenti mogu vršiti prijavu i odjavu ispita


Odluka o raspisivanju studentskih izbora


Studenti su dužni Indeks na ovjeru zimskog semestra predati od 22. veljače do 26. veljače 2016. god u Evidenciju studija. (preuzmi detalje)


U prostorijama Veleučilišta pronađen sat, molimo osobu koja je isti izgubila da se javi u Evidenciju studija.


Projekt Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Ličko-senjske županije (preuzmi detalje)


Poštovane studentice i studenti,

Od 25.01.2016. do 29.01.2016. godine na satovima predavanja provest će se anonimne studentske ankete u svrhu vrednovanja kvalitete nastave iz svakog kolegija tijekom zimskog semestra akademske godine 2015./2016. Anketnim upitnikom možete izraziti svoje zadovoljstvo kvalitetom nastave nastavnika i asistenata na svakom pojedinom kolegiju. Vaši iskreni odgovori mogu upozoriti na nedostatke i teškoće u nastavi te utjecati na poboljšanje njezine kvalitete. Zahvaljujemo na sudjelovanju!


Raspored studenata 1. Godine stručnih studija upravni studij, cestovni promet i ekonomika poduzetništva po nastavnicima - voditeljima


Poziv na Sajam "Tradicijski obrti u turizmu" u sklopu Projekta Promocija obrazovanja za poduzetništvo i obrt u Ličko-senjskoj županiji, koji će se održati u petak 27. studenog 2015. godine s početkom u 10,00 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta "Dr. Ante Starčević". (preuzmi)


Dana 25.11.2015. u 18:00 sati u Katedrali Navještenja BDM u Gospiću održati će se misa povodom Sv. Katarine koja se štuje kao zaštitnica sveučilišta, studenata, učitelja i učenika.


Poštovani predstavnici studenata,

U privitku Vam dostavljamo Poziv Ličko senjske županije za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Županijskog savjeta mladih Ličko senjske županije.(preuzmi)

Isti možete naći na njihovim stranicama pod NOVIM OBJAVAMA s obrascima. Molimo Vas da kontaktirate studente vezano za kandidaturu. Naravno i vi sami se možete kandidirati. Studenti koji su zainteresirani mogu doći u Tajništvo Veleučilišta ispuniti obrasce.


Poštovani studenti molimo vas ispunite anketu o kvaliteti studentske prehrane za Ured za kvalitetu i studentski standard Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH u svrhu poboljšanja kvalitete (poveznica)


Za sve studente upisane u 1. godinu ak.god. 2015./16. Gradska knjižnica Gospić omogućila je oslobođenje od plaćanja članarine. Za detalje se obratite u knjižnicu.


Agencija za znanost i visoko obrazovanje provodi anketu o utjecaju postupaka vanjskog vrednovanja na sustav visokog obrazovanja u Hrvatskoj. CiIj je ove ankete istražiti svrsihodnost reakreditacije visokih učilišta te prikupiti informacije o tome što pojam kvalitete znači dionicima u hrvatskom sustavu visokog obrazovanja.

Ljubazno Vas molimo da izdvojite nekoliko trenutaka svoga vremena i ispunite ovu anketu te nam pomognete da dođemo do vrijednih informacija korisnih za unapređenje postupka reakreditacije.

Anketni upitnik možete preuzeti na poveznici.

AZVO


PR ARENA Balkans Student Public Relations Conference 7.11. 2015., Banja Luka

Program(preuzmi)                       Prijavnica(preuzmi)


Pedagoško-psihološka i didaktičko-metodička izobrazba na FF u Osijeku


VAŽNO!!!

Obavještavamo sve studente da je omogućena autentikacija u ISVU putem AAI@EduHr elektroničkih identiteta. U razdoblju do 31.8.2015. moguća je prijava na Studomat putem AAI@EduHr i ISVU korisničkog računa (JMBAG + lozinka).

Od 1.9.2015. prijava je moguća samo putem AAI@EduHr elektroničkog identiteta. Sve uočene nepravilnosti ili probleme u radu potrebno je prijaviti u studentsku referadu kako bi se proslijedilo u ISVU. Molimo sve studente koji su izgubili ili zaboravili svoje AAI@EduHr korisničke podatke da se što prije jave kod administratora imenika Mile Vičića zbog preuzimanja nove lozinke.

Za sva pitanja i eventualne probleme obratite se na email: mvicic@velegs-nikolatesla.hr


Na temelju ugovora o poslovnoj suradnji br. E-28/2012, PBZ omogućava dobivanje studentskih kredita za financiranje troškova školarina i studiranja. Više o studentskim kreditima saznajte ovdje


Zapisnik o radu izbornog provjerenstva za studentske izbore


Upitnik o utjecaju postupaka vanjskog vrednovanja na sustav visokog obrazovanja


Poziv studentima na natječaj UNIverzI-JA-DA (HAMAG)


Odluka o biračkim mjestima za održavanje studentskih izbora


Lista kandidata za studentske izbore

Odluka o imenovanju članova biračkih odbora


Izvještaj analize studentskih anketa u zimskom semestru, akademska godina 2014./2015.


Odluka o izmjeni Odluke o raspisivanju prijevremenih izbora za popunu studentskog zbora


Poziv na edukaciju Nacionalnog povjerenstva za kontrolu prehrane studenata kroz projekt "Studenti - kontrolori kvalitete usluge studentskih restorana"


Stipendije - informiranje vijeća studenata

Mole se studenti da popune sljedeću anketu, vezanu za stipendije (poveznica)


Odluka o raspisivanju prijevremenih izbora za popunu studentskog zbora


Poziv na seminar o investicijskim fondovima (preuzmi)

Prijavni obrazac za Seminar o investicijskim fondovima (preuzmi)


Konstituirajuća sjednica novog Upravnog vijeća Veleučilišta - priopćenje


Prijedlog za izbor povjerenika radnika za zaštitu na radu


Obavijest o nastupnom predavanju Antona Jukića, dipl.iur.


Obavijest o Završnim radovima iz kolegija Poduzetničko planiranje i analiza- za studente prije akademske godine 2014./2015.


Zapisnik o konačnim rezultatima izbora za predstavnika zaposlenika u stručno vijeće


Ponuda za posao International sales consultant


Anketa Centra za edukaciju, savjetovanje i istraživanje u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje


POZIV zaposlenicima na skup radnika


Prijedlog za izbor predstavnika zaposlenika u stručno vijeće


Odluka o izboru studentskog pravobranitelja


Poziv za dostavu Zahtjeva za izdavanje, dotiskivanje i sufinanciranje publikacija u 2015. godini

Obrazac zahtjeva za preuzimanje


Natječaj za izbor studentskog pravobranitelja


Upute za korištenje email adrese @velegs-nikolatesla.hr


Obavijest o dekanskom roku


Informacije o upisu u višu godinu 


Obavijest o nastupnom predavanju Ivane Arbanas


Susret studenata volontera Republike Hrvatske


Natječaj za izbor studentskog pravobranitelja


Izvještaj analize studentskih anketa provedenih u ljetnom semestru ak.god. 2013./2014.


Odluka o isplati stipendije redovitim studentima koji imaju prebivalište na poplavljenom području Vukovarsko-Srijemske Županije


Obavijest o obavezi polaganja Hrvatskog jezika na B2 razini za studente strane državljane


Ljetna škola hrvatskog i njemačkog jezika

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, u suradnji s Fachhochschule Burgenland GmbH, Austria, organizira ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika.

Natječaj

Obrazac za prijavu


Iskustvo zlata vrijedi 2014


Akademija regionalnoga razvoja i fondova Europske unije


Zapisnik o radu izbornog povjerenstva Veleučilišta sa provedenih izbora za studentske predstavnike


Istraživanje o kvaliteti života studenata

Tim istraživača Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta provodi istraživanje kvalitete života studenata u Republici Hrvatskoj. Svrha istraživanja je stjecanje uvida u kvalitetu života studenata.

Molimo vas da ispunite anketu na ovoj poveznici


Dobitnici državne stipendije ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za 2014. godinu


Lista kandidata, odluka o biračkim mjestima i odluka o imenovanju članova biračkih odbora za studentske izbore


Odluka o raspisivanju izbora za studentske predstavnike


Izvještaj analize studentskih anketa provedenih u zimskom semestru ak.god. 2013./2014.


Javni natječaj za prodaju službenog automobila

Obrazac ponude za kupnju službenog vozila


Prijedlog za izbor člana Upravnog vijeća Veleučilišta


Realizacija Ugovora o punoj subvenciji participacije redovitih studenata u troškovima studija u akademskim godinama 2012./2013., 2013./2014. i 2014./2015.


Poziv na sjednicu Alumni kluba


Obavijest o nastupnom predavanju Anite Lemić (28.01.2014, 13:30, P1)


Obrazovna savjetovanja za studiranje i stipendiranje u SAD-u i EU


Natječaj za dodjeljivanje minimalno 2.650 državnih stipendija (sukladno osiguranim sredstvima u Državnom proračunu)


Provođenje anonimnih studentskih anketa u zimskom semestru


Informiranje o mogućnostima studiranja u SAD-u


Projekt: Zapošljavanje studenata u SR Njemačkoj za vrijeme ljetnih praznika


 Odluka o imenovanju biračkih odbora

Liste kandidata za prijevremene studentske izbore


 II. upisni rok 

Upis kandidata prijavljenih putem NISpVU sustava


 II. upisni rok

Rang lista za Upravni studij

Rang lista za studij Ekonomika poduzetništva

Rang lista za studij Cestovni promet

Upute o postupku upisa 

 

Idi na vrh