Izbornik

Članci

Uskoro novi web!
Studentice Upravnog studija Anita i Klaudija pomogle promovirati Veleučilište “Nikola Tesla”

U tijeku je izrada novog dizajna web stranice Veleučilišta “Nikola Tesla” za koju su studenti Upravnog studija rado pomogli napraviti fotografije te time budućim studentima pokazali koliko su zadovoljni studijima koje nudi “Veleučilište “Nikola Tesla”.

  • us0518

Tako su studentice Anita Brnada i Klaudija Marinković svojim kreativnim idejama pomogle fotografu u izradi fotografija koje će najbolje opisati provođenje vremena na Veleučilištu koje, kako nam kažu, nikako nije „praznog hoda“ budući da im studij omogućava sudjelovanje u brojnim projektnim aktivnostima. Klaudija je zadovoljna Upravnim studijem u Otočcu jer je to „Studij koji svojim aktivnostima potiče razvoj potencijala i omogućava realizaciju naših ideja“.

Na pitanje što joj se toliko sviđa kod studiranja na Veleučilištu „Nikola Tesla“ i Anita ima spreman odgovor: “Ono što mi se ovdje posebno sviđa, izvrsna je kvaliteta organizacijske i komunikacijske potpore svakom studentu! Sve u svemu, ne temelju viđenog, veselimo se novom web licu Veleučilišta!” 

Idi na vrh