Izbornik

Članci

Student Play studentsko sportsko natjecanje

Odbor za sport Veleučilišta i Visokih škola zajedno s Veleučilištem Baltazar i Hrvatskom akademskom sportskom udrugom „Spartak“ pokrenuo novo sportsko studentsko natjecanje pod nazivom STUDENT PLAY!

splay1

Studenti Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću uključili su se uz pomoć predavača Tomislava Lopca i predsjednice Studentskog zbora Ive Tonković  u 3 sportske discipline u muškoj i ženskoj konkurenciji: futsal, odbojka i stolni tenis

splay2

 

Kombinaciju vrhunskog sportskog nadmetanja uz puno dobre zabave i druženja, studenti ove godine imaju priliku doživjeti na sportskim igrama Student Play koje su nastavak vrhunskog projekta sportskog natjecanja studenata, koje se proteklih godina održavalo u Puli.
Studenti natjecatelji smješteni su u Hotelu Rivijera, dok će se natjecanja odigravati u Gradskoj sportskoj dvorani Makarska.

Potporu projektu izrazila je i krovna sportska studentska organizacija, Hrvatski akademski sportski savez. Ovim projektom potiče se umrežavanje studenata iz različitih dijelova RH, promiču se njihove sportske aspiracije, te im se pruža mogućnost kombinacije odlične zabave, novih poznanstava s kolegama iz drugih dijelova zemlje i vrhunskog sporta.

splay3

 

Idi na vrh