logo alumni kluba VNTGS

 

 


 

Dana 23. studenog 2018. godine održana je 1. Sjednica Alumni kluba Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću uoči koje je donesen novi Statut Kluba, stari članovi razriješeni su svojih dužnosti te je na istoj imenovana nova Skupština koja broji 8 članova.: Martina Biondić, Ante Rupčić, Karmela Perša, Iva Tonković, Ante Stipić, Lucija Petrovčić, Ivan Sigurnjak, Roberta Vrban Mujkanović

 


 

Dana 28. studenog 2017. godine održana je 2. Sjednica Alumni kluba Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću uoči koje je donesen novi Statut Kluba, stari članovi razriješeni su svojih dužnosti te je na istoj imenovana nova Skupština koja broji 10 članova.

Članovi Skupštine i njihove dužnosti:
Marija Ružić – predsjednik
Melita Mesić – dopredsjednik
Viktorija Radošević – tajnik
Aleksandra Stojčevska- Izvršni odbor
Tea Butković – Izvršni odbor
Juria Potnar – Izvršni Odbor
Dajana Božičević – Rizničar
Vesna Sudar – Likvidator
Manda Batinić

 


 

Dana 05. veljače održana je Osnivačka skupština Alumni kluba Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću. Klub je osnovan s ciljem promicanja ugleda Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću, izgradnje i razvijanja veza i suradnje bivših studenata Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću. Na Osnivačkoj skupštini donesen ja Statut Alumni kluba. Za predsjednicu Alumni kluba izabrana je Jasna Orešković, za dopredsjednika Darijo Vidmar, a za tajnika Karmela Baburić. Na Osnivačkoj skupštini imenovan je i Izvršni odbor koji broji 5 članova. Članovi Izvršnog odbora su Jasna Orešković, Darijo Vidmar, Karmela Baburić, Nikolina Baburić i Ivan Kotvica.

  • fotografija
 

Idi na vrh