Izbornik

Našim studentima i zaposlenicima omogućene su sljedeće usluge: Eduroam, Google Apps for Education, Loomen, ISVU.

Za autentifikaciju na usluge Eduroam, Loomen, e-Građani i mnoge druge koristi se AAI @edu.hr sustav MZOS-a. Svi studenti i zaposlenici Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću imaju pravo na svoj elektronički identitet, a time i pristup uslugama.

Sve dodatne informacije možete dobiti slanjem upita na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , ili u radno vrijeme u kabinetu br. 9, te na broju telefona 053/652-312.AAILG1

više o usluzi aai @Edu.hr

Svi studenti i djelatnici automatski ostvaruju pravo na svoj elektronički identitet. Ukoliko još niste dobili svoje korisničke podatke obratite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

certifikat o usklađenosti

AAIuskl

 

Obavijest za studente upisane u 1. godinu ak.god.2017./2017.

 

 

isvu

 

 

više o usluzi ISVU

 

 ISVU (Informacijski Sustav Visokih Učilišta) je projekt Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pokrenut sredinom 2000. godine u sklopu programa informatizacije visokih učilišta u Republici Hrvatskoj.

Na Veleučilištu kroz ISVU vodimo evidenciju studenata, a studenti putem aplikacije studomat prijavljuju/odjavljuju ispite, pregledavaju trenutni status svojih kolegija...

 

 

 

CARNet-Loomen-300x94

 

 

 

više o usluzi Loomen

 

Loomen je sustav za udaljeno učenje, na Veleučilištu putem Loomena dijelimo nastavne materijale, objavljujemo rezultate ispita, komuniciramo sa studentima...

 

Za prijavu na sustav potrebno je imati aai @ edu.hr elektronički identitet, i dalje za svaki pojedini kolegij lozinku kolegija, koju dobivate od predmetnog nastavnika.

 

  

eduroam logo

 

 

 

 

upute za spajanje na Eduroam

U prostorima Veleučilišta moguće je koristiti bežičnu mrežu Eduroam, spajanje i autentifikacija se vrši pomoću aai @ edu.hr identiteta.

 

za spajanje posjetite stranicu installer.eduroam.hr

 

Upute za spajanje na uređajima sa instaliranim Windows operacijskim sustavom

Upute za spajanje na uređajima sa instaliranim Android operacijskim sustavom

Upute za spajanje na uređajima sa instaliranim iOS(Apple) operacijskim sustavom

 

 

 

Google Apps Logo

 

 

 

 

više o usluzi Google apps

Svim studentima i djelatnicima omogućeno je korištenje mail adrese i ostalih google aplikacije na domeni velegs-nikolatesla.hr. Ukoliko još niste dobili svoje korisničke podatke obratite se na email.

upute za prijavu na vaš google račun preuzmite ovdje

 

Idi na vrh