Izbornik

• Uspostavljena e-baza završnih radova koja je dostupna na službenim stranicama Veleučilišta sa kratkim sadržajem rada, dok se cjeloviti radovi mogu dobiti na uvid u knjižnici Veleučilišta;
• Kontinuirano prikupljanje znanstveno-stručnih radova nastavnika Veleučilišta. Baza popisa radova, kao i mogući uvid u radove u knjižnici Veleučilišta;
• Suradnja na organizacija prezentacije natječaja „Naš doprinos zajednici“ u organizacija Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva kao i Zaklade Kajo Dadić, prezentacija je održana 17. rujna 2014. u prostorijama Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću.
• Organizirana prezentacija Lokalne akcijske grupe-LIKA (LAG-LIKA) gdje je predstavljen rad LAG-a kao i mogućnost sufinanciranja projekata iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020., prezentacija je održana 17. rujna 2014. u prostorijama Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću.
• Sudjelovanje zaposlenika Centra za krš kao i člana Radne skupine za stručno istraživačke aktivnosti g. P. Brlek na predstavljanju nacrt Programa ruralnog razvoja kao i nacrt LEADER mjere 2014.-2020. Uz LAG – LIKA kao organizatori prezentacije bili su i Ministarstvom poljoprivrede RH i Ličko-senjskom županijom organizira prezentaciju kojoj je cilj predstaviti. Prezentacija je održana 12. svibnja 2014. g. u Gospiću, Kino Korzo.
• Sudjelovanje zaposlenika Centra za krš na konferenciji „Program ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020., izazovi i moguće opasnosti u provođenju“, organizacija LAG LIKA, 10. prosinca 2014.g.
• Sudjelovanje zaposlenika Centra za krš na konferencijama gdje su prezentirani njihovi radovi i objavljeni u Zborniku radova konferencije (Zbornik radova Međimurskog veleučilišta u Čakovcu Vol 5. No 2, Međimurko veleučilište u Čakovcu, Čakovec, 2014.; Education Biologiae-časopis edukacije biologije (EdBi), 1:63-68, Hrvatsko biološko društvo, Zagreb; 4. Međunarodna konferencija „Razvoj javne uprave“-Zbornik radova, Veleučilište „Lavoslav Ružička“ Vukovar, 25.i 26. travnja 2014., Vukovar)
• Sudjelovanje djelatnika Centra za krš u seminaru „Obzor 2020“ financiranje istraživačko-razvojnih projekata iz sredstava Europske unije 2014.-2020. Seminar je održan 26. ožujka 2014. godine u Zagrebu, Hotel Antunović.

Idi na vrh