Dekanica dodijelila Dekanove nagrade najboljim studentima!

01. kolovoza 2019. na Veleučilištu „Nikola Tesla“ u Gospiću dodijeljene su Dekanove nagrade studentima koji su postigli najbolji prosjek ocjena na studijima Cestovnog prometa, Upravnog prava i Ekonomike poduzetništva. Studenti koji su dobili Dekanovu nagradu koja se sastoji od povelje i novčane nagrade su:

Upravni studij: Krešo Vuković i Gabriela – Isabell Mattera
Ekonomika poduzetništva: Luccia Beatović i Ivana Pezelj
Cestovni promet: Adam Matak i Mario Ćaćić

Studentima je Dekanovu nagradu uručila dekanica dr.sc. Vlatka Ružić koja je pritom posebno pohvalila Krešu Vukovića, studenta Upravnog studija u Otočcu sa prosjekom ocjena 5,00 i Ivanu Pezelj, studenticu stručnog studija Ekonomike poduzetništva, koja je ujedno i dobitnica priznanja Grada Gospića za postignut izvrstan uspjeh.

Ovi izvrsni studenti ličkog Veleučilišta i dalje nastavljaju svoje školovanje na Veleučilištu „Nikola Tesla“ u Gospiću ali i na specijalističkom studiju u Rijeci te na specijalističkom studiju koje Veleučilište „Nikola Tesla“ otvara uskoro i u Gospiću.

Dekanovom nagradom odaje se priznanje marljivosti, odgovornosti i izvrsnosti te se dodjeljuje studentima nisu ponavljali niti jednu godinu studija koji su ostvarili najbolje rezultate i imali najbolji prosjek u prethodnoj studijskoj godini.