USPJEŠNA AKCIJA Zahvala studenata i Alumni Veleučilišta “Nikola Tesla” svima koji su pomogli Šimunu Petru!

Studenti Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću dokazali su da svaka kuna vrijedi, samo ako se dijeli aktivirajući 25 ugostiteljskih objekata sa područja grada Gospića, jedan sa područja grada Otočca, jedan sa područja grada Novog Vinodolskog i jedan sa područja općine Perušić kako bi pomogli Šimunu Petru Maruni, bratu od kolege i prijatelja Roka.

Studenti Veleučilišta su još jednom pokazali svoju humanost i otvorili srca ljudi kako bi pomogli desetogodišnjem dječaku koji dugih osam godina vodi bitku sa karcinomom, što je iscrpljivo kako za njega, tako za njegove roditelje, dva brata i sestru.

Studenti se zahvaljuju Jump baru i grupi Tajno ime koji su im izašli u susret i pomogli sa realizacijom humanitarnog koncerta.
Također, zahvaljuju se zaposlenicima hotel Stara Lika koji su odvoji od svojih primanja i prikupili 1.000,00 kuna za liječenje Šimuna Petra.
Zahvaljuju se GS Big Bandu, koji nisu mogli zbog prethodno dogovorenog koncerta sudjelovati na humanitarnom koncertu, ali su unatoč tome dio prihoda odvojili za humanitarnu akciju studenata.
Zahvaljuju se Bistro & Pizzeria Tomislav koji su uz donatorske kutije odlučili donirati prihode od prodaje pizza. Zahvaljuju se i Caffe baru Enigma i Forum koji su novac od prodaje kave donirali za Šimuna Petra.
Zahvaljujemo se svim objektima koji su se uključili prihvaćanjem donacijske kutije: Caffe bar Feniks, Euro caffe, Disco club Amadeus, Mali caffe, Caffe bar Spectaculum, Bistro & Wine bar „Travel“, Caffe bar Team, Caffe Bonus, Caffe bar In, Caffe bar Bevanda, City bar, AGRO TENA, Pekarna Marija, POLJOLIKA, caffe bar Marina i caffe bar Cadillac.

Studenti se zahvalju svim ljudima na otvorenosti i srdačnosti za najmanje i najosjetljivije jer bez vaših donacija sve ovo bi bilo nemoguće. Otvorenost vaših srca ne možemo izmjeriri, ali ćemo do ponedjeljka do 18.00 sati objaviti koliko je ukupno prikupljeno novčanih sredstava i dokazati iako nas je malo da imamo najveća srca za najpotrebnije.

Ovim putem pozivamo sve one koje prolaze kroz općinu Perušić da zastanu u caffe baru Cadillac jer će ih tamo cijeli tjedan čekati donacijska kutija, a velikodušni Cadillac prikupljanje donacija će završiti koncertom GS Big Banda u subotu 20. travnja sa početkom u 20.00 sati.

ŠIMUN PETAR JE OVO ZASLUŽIO, HVALA VAM!

Ukoliko niste bili u mogućnosti sudjelovati u organizaciji studenata, svoju donaciju možete uplatiti na račun:
HR5924070003104986160 OTP BANKA- OTPVHR2X Swiss code
Šimun Petar Maruna
Adresa: Alojzija Stepinca 31, Maslenica